Connect with us

Revistateo.ro

DEMASCAREA ARBORELUI GENEALOGIC. Vedetele care se trag pe bune din familii regale

Stiri

DEMASCAREA ARBORELUI GENEALOGIC. Vedetele care se trag pe bune din familii regale

Dacă săpăm foarte adânc în arborele genealogic al starurilor, vom descoperi că toate au ceva sânge albastru. Angelina Jolie, Brad Pitt sau Paris Hilton au stră-stră-stră-stră-stră-bunici care au făcut parte din regalitatea altor vremuri.

Angelina Jolie și Brad Pitt au deja titlatura de regi, și anume regi ai industriei cinematografice de la Hollywood. Dar nu doar asta! Ei se trag din familii regale influente și potente la vremea lor. Astfel că, Angelina Jolie are origini olandeze, nemțești și franțuzești, fiind stră-stră-stră-stră-stră-stră (etc) nepoata lui Filip al II-lea. Cât despre Brad Pitt, acesta este legat de Henric al II-lea al Angliei.

CITEȘTE ȘI: COD ROȘU – VEDETE CU DEZASTRE CAPILARE

royals

Și Paris Hiltorn are sânge regal prin vene. Are legături genetice cu Henric al II-lea al Angliei, la fel ca și Brad Pitt. Acum înțelegem de ce are pretenția de a fi tratată mereu ca o prințesă 😛

royals

Realizatoarea tv americană, Ellen DeGeneres, are conexiune directă cu Eduard al II-lea al Angliei, fiind verișoară de-a 15-a a lui Kate Middleton, actuala ducesă de Cambridge. Ei, de asta ce mai spuneți?

royals

Pe Hillary Duff și Johnny Depp îi leagă amintirea de Elizabeth II a Marii Britanii. După arborele genealogice, Elizabeth a II-a ar putea fi mătușa lui Johnny Depp.

royals

Brookie Shields a descoperit în cadrul unei emisiuni de televiziune, „Cine crezi că ești?”, că este de fapt descendentă a lui Henric al IV-lea al Franței, în timp ce Uma Thurman este descendenta lui Eduard I al Angliei.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top