Connect with us

Revistateo.ro

Demachiantul cu soia- remediul ideal pentru cicatrici. Iată cum îl prepari şi cum îl utilizezi!

Stiri

Demachiantul cu soia- remediul ideal pentru cicatrici. Iată cum îl prepari şi cum îl utilizezi!

Iată cum prepari demachiantul cu soia şi cum trebuie să îl utilizezi dacă te confrunţi cu cicatricile, coşurile şi petele!

Dacă eşti dezamăgită ori de câte ori te uiţi în oglindă, iar cicatricile şi coşurile te supără, demachiantul cu soia este remediul ideal pentru tine. Există mai multe moduri în care îl poţi prepara, în funcţie de nevoile tenului tău.

CITEŞTE ŞI: APA MICELARĂ – DEMACHIANTUL IDEAL

Demachiantul cu soia şi tărâţe de ovăz este ideal pentru femeile care suferă din pricina acneei. Acest demachiant va îndepărta celulele moarte şi va pătrunde în profunzimea pielii, oferindu-ţi senzaţia confortabilă de care ai nevoie. Ingredientele necesare sunt: o ceaşcă de lapte de soia, 3 linguri de tărâţe de ovăz, o lingură de miere de albine, o linguriţă de ulei esenţial de floare de portocal. Se amestecă toate ingredientele până ce se obţine o pastă. Dacă este necesar, mai adaugă lapte de soia sau tărâţe. Cu ajutorul unei dischete demachiante curăţă-ţi tenul cu această pastă şi apoi clăteşte-te cu apă călduţă.

Vrei un ten cu o textură mată? Masca cu ulei de levănţică este cea mai potrivită. Vei obţine o piele fină, mată şi curată, iar cicatricile superficiale vor dispărea după câteva utilizări, în funcţie de stadiul în care se află. Ai nevoie de: o ceaşcă de lapte de soia, 2 linguri de miere organică, 2 linguri de ulei de măsline, o lingură de ulei de shea, 1 linguriţă de acid citric, 10 picături de ulei de levănţică. Amestecă toate ingredientele foarte bine. Vei obţine un lichid gros, pe care trebuie să îl depozitezi într-un recipient curat, dezinfectat. Foloseşte demachiantul ori de câte ori este nevoie, pe pielea uşor umedă. Dacă simţi că este absolut necesar, te poţi spăla apoi cu apă caldă.

Sursa foto: healthydunia.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top