Connect with us

Revistateo.ro

De poveste: Angelina Jolie si Brad Pitt isi intretin iubirea cu metode la care nimeni nu s-ar fi gandit

Stiri

De poveste: Angelina Jolie si Brad Pitt isi intretin iubirea cu metode la care nimeni nu s-ar fi gandit

Desi traim in epoca tehnologiilor avansate, in care putem vorbi cu persoana iubita care se afla la mii de kilometri departare pe Facebook sau pe Skype ori prin video apel, Angelina Jolie si Brad Pitt prefera sa isi trimita scrisori de dragoste redactate de mana, ca pe vremuri, cand filmeaza in colturi diferite ale planetei.

Despre acest mod de a intretine relatia a vorbit chiar actrita Angelina Jolie pentru o revista australiana mondena. In timp ce Angelina filma pentru „Unbroken” in Australia, Brad Pitt tragea la cadre la Londra pentru o alta pelicula. Avand in vedere distanta dintre Australia si Anglia, cei doi au comunicat prin… scrisori clasice de dragoste.

Ultima data cand cei doi actori au jucat impreuna, nefiind nevoiti sa isi scrie scrisorele, a fost in 2005 pentru „Mr. and Mrs. Smith”. Cei doi actori botezati de presa americana cu numele Brangelina au sase copii, dintre care trei adoptati (Maddox, nascut in 2001 in Cambodgia;  Zahara, nascuta in 2005 in Etiopia; Pax, nascut in 2003 in Vietnam) si alti trei copii biologici: Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Diferenta de varsta dintre cei doi actori este de 11 ani. Angelina Jolie are 39 de ani, in timp ce Brad Pitt are 50. Cei doi formeaza unul dintre cele mai adulate si urmarite cupluri de pe scena mondena mondiala.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top