Connect with us

Revistateo.ro

De ce sunt mai bune la pat femeile de 30 de ani

Stiri

De ce sunt mai bune la pat femeile de 30 de ani

Femeile de 30 de ani sunt focoase, increzatoare in fortele proprii si pot da oricand lectii in dormitor barbatilor de orice varsta. Citeste punctele de mai jos pentru a afla de ce sunt mai bune la pat la aceasta varsta.

1. FEMEILE DE 30 DE ANI SUNT IN… FLOAREA VARSTEI

Conform cercetarilor recente, la aceasta varsta fertilitatea si libidoul ating cote maxime. Femeile la aceasta varsta emana o sexualitate puternica si reusesc sa cucereasca barbatii fara a folosi tactici foarte complicate de seductie.

2. AU DEJA SUFICIENTA EXPERIENTA SEXUALA

Avand in vedere ca femeile se maturizeaza mai repede decat barbatii, la 30 de ani au suficienta experienta sexuala incat sa ii indrume pe parteneri in diferite aventuri in doi.

Lucruri ciudate care se pot intampla dupa ce faci sex

Cum sa vorbesti deschis cu partenerul tau despre viata sexuala

3. AU SUFICIENTA INCREDERE IN ELE

Cel mai important lucru in sex este ca partenerii sa se simta bine impreuna. Frustrarile dispar la aceasta varsta si, nu de putine ori, veti vedea ca la 30 de ani femeile adora sa preia controlul in dormitor si o fac foarte bine.

4. SUNT MAI DESCHISE LA FANTEZIILE SEXUALE TABU

30 este o varsta perfecta la care o femeie poate incerca de toate. Avand in vedere ca are ceva experienta in spate, va fi tentata ca fiecare partida sa fie noua, sa aduca un plus. Isi cunoaste foarte bine corpul si stie ce ii place barbatului in pat.

5. POT FACE DOAR SEX

La 20 de ani, femeile sunt ceva mai sensibile si nu accepta sa isi traiasca viata in aventuri sexuale. Acestea se ataseaza de partenerii lor foarte repede. Odata cu inaintarea in varsta, femeile pot diferentia sexul de dragoste si isi permit cate o aventura de-o noapte fara sa mai puna sentimente. La 30 de ani, femeia stie sa imbine sexul cu dragostea cum nu stia sa o faca la 20. Explicatia este cat se poate de banala: are experienta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top