Connect with us

Revistateo.ro

De ce sa pui frunze de varza pe piept inainte sa mergi la culcare

Naturiste

De ce sa pui frunze de varza pe piept si pe picioare inainte sa mergi la culcare

Varza este o leguma extrem de benefica pentru sanatatea noastra si iata ca nu are beneficii doar atunci cand o mancam, ci si daca o aplicam pe corp. Afla de ce e bine sa pui frunze de varza pe piept si pe picioare inainte de culcare!

Frunzele de varza sunt ca un magnet si atrag bolile in afara corpului nostru. Pe langa faptul ca este un ingredient gustos si sanatos in diferite mancaruri, varza este foarte buna pentru a calma durerile. Iata cum:

Pune frunze de varza pe piept ca sa scapi de tuse. Doar aplici foile de varza pe piept, legi bine cu un pansament si lasi peste noapte. A doua zi, ai scapat de tuse! Frunzele de varza se aplica pe sani in cazul femeilor care alapteaza sau pentru cele care au dureri provocate de sutien. Se procedeaza la fel: se lasa peste noapte si a doua zi, durerea dispare. De asemenea, daca te dor picioarele dupa o zi de munca, aplica frunze de varza in zonele cu probleme, lasa-le peste noapte, iar a doua zi nu vei mai avea picioare umflate si grele.

Citeste si: Suc de varza: iti VINDECA stomacul si te scapa de alte 3 BOLI!

Vezi si: Medicii au fost SOCATI: au mancat varza timp de 5 saptamani. Vezi ce s-a intamplat cu organismul lor!

Varza are si efect anti-inflamator, lucru extrem de util in cazul umflaturilor si loviturile. Daca s-au umflat picioarele sau te-ai lovit de marginea mesei, pune frunze de varza peste zona afectata, prinde cu un pansament si lasa cateva ore. Vei vedea ca inflamatia se reduce considerabil.

Tot frunzele de varza te scapa si de durerile de cap. Pune pe tample cateva foi de varza si fixeaza-le cu un pansament, iar in cateva ore durerea trece.

De asemenea, pentru probleme minore cu glanda tiroida, pune frunze de varza in jurul gatului si prinde-le cu un pansament sau un fular si lasa compresa sa actioneze peste noapte. Repete procedura de cateva ori pe saptamana vei regla functionarea tiroidei, metabolismul si alte functii ale organismului.

Atentie, acest articol are rol informativ si nu inlocuieste vizita la specialist!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top