Connect with us

Revistateo.ro

De ce Regina Elisabeta refuză să se opereze

Regalitate

De ce Regina Elisabeta refuză să se opereze

Regina Elisabeta are probleme la genunchi, dar se pare că nu vrea să se opereze. Nu vrea să audă prea curând despre o intervenție chirurgicală. Și asta deoarece își dorește să participe la evenimentele pe care le are programate în perioada care urmează. Regina în vârstă de 92 de ani a luat decizia. Asta în ciuda faptului că acuză dureri de genunchi.

Regina Elisabeta nu vrea să se opereze

Regina Elisabeta a spus în cadrul expoziției de flori „Chelsea Flower Show” că are probleme din cauza genunchilor, potrivit tabloidului Mirror. Deși genunchii o supără, Regina Elisabeta a luat parte la toate evenimentele programate în utliam vreme. Nu a vrut să lipsească.

De asemenea, a luat parte și la prima ieșire oficială a lui Meghan Markle fără prințul Harry. Și urmează să participe și la alte eveniment. Din acest motiv, se pare că Regina preferă să amâne intervenția chirurgicală. Deși are 92 de ani, Majestatea Sa încă merge la evenimentele pe care le are programate. De asemenea, trebuie să meargă și în anumite vizite regale.

Dacă va merge la medic și va decide să fie supusă unei intervenții chirurgicale, regina va trebui să se retragă pentru o perioadă din viața publică. Asta deoarece recuperaraea va fi una mai îndelungată. Iar regina își dorește să respcte toate angajamentele.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle a fost acuzată că nu a respecat-o pe Regina Elisabeta

CITEȘTE ȘI: FOTO: Cum a fost îmbrăcată Regina Elisabeta la nunta regală. Detaliul care a surprins

Cu câteva luni în urmă, regina Elisabeta a fost supusă unei alte intervenții chirurgicale. Atunci a fost tratată cataractea de care suferea. Însă nu a lipsit de la evenimentele la care prezența sa era necesară. În schimb, a purtat ochelari de soare după operație. A fost văzută astfel la evenimentele la care a fost prezentă.

Acum, se pare că operația la genunchi a fost amânată. Și asta deoarece regina dorește să respecte angajamentele și să participe la vizite regale și la evenimente. Se pare că are astfel de evenimente programate și pentru perioada următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top