Connect with us

Revistateo.ro

De ce oamenii cu ochii albastri sunt mai rezistenti la bautura? Afla cine a luat parte la studiile ce au scos in evidenta lucrul acesta.

Inedit

De ce oamenii cu ochii albastri sunt mai rezistenti la bautura?

Studiile au aratat ca oamenii cu ochii albastri sunt mult mai rezistenti la alcool decat cei ai caror ochi sunt inchisi la culoare. Ce spun specialistii in legatura cu aceasta descoperire inedita? In randurile de mai jos veti gasi explicatiile referitoare la subiectul in discutie.

Oamenii cu ochii albastri sunt mai rezistenti la alcool. De ce?

Psihologii de la Georgia State University au ajuns la concluzia ca oamenii care au ochii deschisi la culoare au nevoie de mai mult alcool pentru a se imbata. Teoria este adevarata, avand in vedere ca la studii au participat mai multe persoane. Iar rezultatul a fost acelasi de fiecare data. La polul opus se afla oamenii ai caror ochi sunt mai inchisi la culoare. Ei nu consuma prea mult alcool.

Au fost facute doua studii separate. La unul dintre ele au luat parte detinuti, iar la celalalt au participat femei. Cele doua cercetari au indicat faptul ca oamenii cu ochii deschisi la culoare (albastri) au mai multe sanse sa faca abuz de alcool, comapartiv cu cei ai caror ochi au o nuanta inchisa (negri, caprui). Motivul este acela ca persoanele ai caror ochi sunt negri sau caprui se pot simti jenate sa consume mult alcool. Asta deoarece stiu ca nu sunt rezistenti la bautura si, mai mult decat atat, pot fi convinsi cu usurinta sa il consume. Astfel, ei se impiedica sa devina dependenti.

Deci, oamenii cu ochii albastri pot consuma mai mult alcool pentru ca nu sunt dependenti din punct de vedere psihologic de anumite substante. Nu vor deveni alcoolici desi vor consuma mai multa bautura decat cei cu ochii caprui sau negri. Si nici nu se imbata cu usurinta.

De asemenea, se pare ca cei care au ochii albastri sunt mai inteligenti comparativ cu persoanele ai caror ochi sunt caprui sau negri. Vorbim despre anumite sarcini care necesita timp pentru a fi duse la bun sfarsit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top