Connect with us

Revistateo.ro

de ce este indicat sa faci sex

Cuplu

De ce este indicat să faci sex

De ce este indicat să faci sex. Chiar dacă sunteţi de acord sau nu cu această afirmaţie, sexul este cel mai intens mod de a-ţi exprima afecţiunea faţă de partener. Dragostea fără sex se poate tranforma dintr-o relaţie de iubire într-una de prietenie şi nu credem că vrei asta.

Dacă nici aşa nu te-am convins să-ţi chemi partenerul lângă tine, citeşte în continuare la ce riscuri de expui atunci când nu faci suficient sex.

Infidelitate. Motivul principal pentru care oamenii ajung să înşele este faptul că partenerul/a şi-a pierdut interesul faţă de sex. Nu lăsa relaţia să se autodistrugă şi ia iniţiativă. Fă din sex o activitate plăcută pentru amândoi şi vei vedea cum lucrurile se vor îndrepta.

Nervozitate. Lipsa activităţii sexuale poate duce la o iritare nefirească. Ai observat cum îţi ieşi din minţi mult mai uşor, sau cum vă supăraţi din orice? Niciun alt tratament nu este mai eficient decât o partidă intensă de amor.

Lipsă de concentrare, scăderea imunităţii. S-a demonstrat ştiinţific faptul că o activitate sexuală constantă creşte nivelul de concentrare, scade durerile menstruale şi diminueaza stresul. Totodată, savanţii au ajuns la concluzia că sexul creşte imunitatea generală. În plus, ei au declarat că partenerii care fac sex de două ori pe săptămână au mai puţine şanse de a face boli de inimă, cancer la prostată ori mamar.

Lipsă de încredere. Este lesne de înţeles că cei care nu fac sex suficient sunt mai nesiguri pe ei şi mai lipsiţi de încredere. Cum poţi învinge asta? Mută câmpul de luptă în dormitor şi vei vedea că veţi ieşi amândoi învingători.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top