Connect with us

Revistateo.ro

De ce e bine sa tii o moneda in congelator

Stil de viata

De ce e bine sa tii o moneda in congelator

Pe asta sigur n-o stiai! Nu o stiam nici noi, de ce sa te mintim, dar avem noroc cu publicatii de prestigiu precum NaturalHealthMagazine.com. Te-ai intrebat vreodata de ce ar fi bine sa tii o moneda in congelator? Daca faci asta, spun cercetatorii, vei salva vieti omenesti in caz de cutremur. Mai jos ai si explicatia.

Multi oameni care locuiesc in zone cu risc seismic ridicat au inceput sa practice acest obicei, adica sa tina in congelator o moneda. Oamenii pleaca uneori de acasa pentru a sta in locuri mai sigure, mai ales daca locuinta lor a fost tinta furiei naturii. Obiceiul care pare destul de confuz pentru majoritatea deoarece implica trei elemente aparent paralele (moneda, congelator, cutremur) poate fi salvator.

O moneda in congelator iti asigura supravietuirea

Conform site-ului mai sus amintit, la mijloc e vorba de felul in care actioneaza electricitatea si siguranta ta alimentara pe timp de calamitate. Tot ce trebuie sa faci este sa umpli o cana cu apa si s-o lasi in congelator pana ingheata.

Cand apa din cana este suficient de solida, pune o moneda deasupra ei. Lipsa curentului poate fi marcata intr-un fel simplu, si anume prin topirea apei si scufundarea monedei. Astfel, cand te vei intoarce acasa, vei afla daca alimentele din frigider sunt bune de consumat sau nu.

Kit-ul de alimente care iti asigura supravietuirea in caz de catastrofa naturala:

– conserve (de peste, de carne de porc, de fasole fiarta, mazare etc);
– lapte pasteurizat;
– sucuri naturale, cafea;
– zahar, piper, sare;
– apa imbuteliata plata.

Acum stii ce ai de facut in cazul unei calamitati. In ultima vreme, in lume, au loc tot mai multe tragedii, iar putin oameni stiu cum pot supravietui acestora. Cele mai multe decese s-au inregistrat din cauza foametei pe care o provoaca un cutremur sau un uragan si nu din cauza fenomenelor geofizice in sine, se arata intr-un raport ONU care vizeaza Asia de Sud-Est si Pacific.

Subiect pe aceeasi tema: De ce este bine să pui ceapă în congelator. Trucul acesta îți va schimba viața

Pentru a-ți ușura activitățile zilnice, poți apela la mai multe trucuri. Sunt simple și eficiente și îți pot schimba viața. Află de ce trebuie să pui ceapă în congelator, dar și ce alte trucuri poți folosi astfel încât unele lucruri să nu îți mai dea bătăi de cap.

De ce este bine să pui ceapă în congelator. Trucul acesta îți va schimba viața
Dacă vei pune ceapa în congelator cu 10 minute înainte de a o curăța, atunci nu îți vor mai da lacrimile. Este un truc simplu și eficient pe care l-ai putea încerca și tu.

De asemenea, mai există și alte trucuri pe care le poți folosi în bucătărie. Spre exemlu, dacă vrei ca legumele să fie mai crocante, atunci tot ce trebuie să faci este să le pui în apă rece. Adaugă și o jumătate de cartof în apă. Poți face asta îniante de a găti morcovii, țelina sau ridichile, astfel încât acestea să fie mai crocante.

Dacă vinul pe care îl ai acasă începe să își schimbe gustul și să devină mai acru, nu trebuie să îl arunci. Ai putea adăuga câteva stafide în sticlă și astfel vei rezolva problema.

Pentru ca sarea de bucătărie să nu se mai întărească, ai putea pune câteva boabe de orez în solniță. Este un truc simplu pe care îl poți încerca.

Știai că atunci când pregătești un desert ai putea înlocui ouăle cu o jumătate de banană? Încearcă și tu asta data viitoare când pregătești ceva dulce și vezi rezultatele.

Dacă vrei ca brânza din frugider să reziste mai mult timp, atunci ai putea să o învelești în hârtie.

Atunci când pui ouăle la fiert, ai puta recurge la un truc interesant astfel încât rezultatul final să fie perfect. Pune la fiert două ouă, apoi pune în apă puțin bicarbonat de sodiu și puțin suc de lămâie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top