Connect with us

Revistateo.ro

De ce e bine să te dai cu apă de gură la subraț

Frumusete

De ce e bine să te dai cu apă de gură la subraț

Apa de gură este o soluție extrem de eficientă pentru a elimina bacteriile din gură și pentru a elimina tartrul. Există sortimente care conțin alcool, altele promit și albirea dinților sau o împrospătare a respirației pentru o zi întreagă.

Însă apa de gură are și alte întrebuințări pe care trebuie să le cunoști și tu și care îți pot face viața mult mai ușoară.

Apa de gură a fost pentru prima dată creată la finalul secolului al 19-lea, mai exact în 1879. Aceasta avea rolul de a fi un antiseptic. Mai târziu, aceasta a primit și alte întrebuințări, printre care și pe cea de apă de gură.

Citește și: Apa de gură care îndepărtează placa și tartrul în numai 1 minut

Abia la finalul anilor 1970 a fost recunoscută ca apă de gură și oamenii din întreaga lume au început să o folosească în fiecare zi, pe lângă pasta de dinți și ața dentară.

Citește și: Lidia Fecioru îți spune de ce e bine să pui apă de gură într-un lighean cu apă

În cazul în care te confrunți cu ciuperci ale unghiilor, apa de gură te poate ajuta să scapi de ele. Tot ce trebuie să faci este să pui într-un lighean cu apă două capace de apă de gură și să stai cu picioarele în apă timp de o oră. În cazul în care ciuperca este deja extinsă, poți adăuga și niște oțet de mere.

Cum cureți toaleta cu apă de gură

Dacă ai uitat să folosești deodorant, apa de gură este extrem de bună pentru a scăpa de mirosul neplăcut de la subraț. Tot ce trebuie să faci este să pui puțină apă de gură pe o bucată de vată și să freci cu blândețe zona de la subraț. De asemenea, poți folosi și niște bicarbonat de sodiu. Freacă ușor axila cu bicarbonat, iar toată ziua vei fi ferit de mirosul neplăcut.

Evită, însă, să faci acest lucru dacă abia te-ai epilat, deoarece riști să faci iritații.

Uită de toate substanțele care îți provoacă alergii și pe care le folosești în mod obișnuit pentru a igieniza toaleta. Adaugă puțină apă de gură în toaletă și freacă ușor cu o cârpă sau cu o perie. Pe lângă faptul că va străluci, toaleta va fi și extrem de curată. De asemenea, poți încerca și cu suc carbogazos care conține cofeină. Toarnă o sticlă de 500 de mililitri în toaletă, lasă să acționeze preț de o oră, apoi trage apa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top