Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

De ce e bine să faci dragoste în timpul zilei. 5 lucruri pe care nu ți le-a spus nimeni

Sexul în timpul zilei vine cu numeroase beneficii, conform sexologilor americani. Multe persoane fac dragoste noaptea, însă partidele de amor ne ajută mai mult dacă se desfășoară ziua.

De ce e bine să faci dragoste ziua:

1. Te ajută să respiri mai bine. Sexul este considerat un antihistaminic natural, care combate febra și reduce simptomele provocate de astm, spun specialiștii.

O partidă de sex dimineața, de pildă, poate ușura procesul de inspirație și expirație pe tot parcursul zilei, dar și al nopții.

2. Sexul în timpul zilei ajută organismul să lupte cu bolile. Sexul dimineața și la prânz, de două ori pe săptămână ajută corpul să producă cu până la 30% mai multă imoglobulină A, stimulând astfel sistemul imunitar.

O viață sexuală activă previne apariția accidentului vascular cerebral și a bolilor de inimă.

3. Sexul din timpul zilei este cheia pentru un aspect tânăr al tenului. Potrivit unui studiu efectuat recent, persoanele care fac dragoste ziua sunt mai atractive și arată mai tinere decât cele care fac sex doar noaptea.

4. Reduce durerea din timpul actului sexual. Ba mai mult, sexul în timpul zilei poate reduce și durerile menstruale. Stimularea frecventă a clitorisului are și un efect analgezic, susțin numeroși medici ginecologi.

CITESTE SI: Cand nu e recomandat sa faci sex

5. Dragostea dă o stare de bine, indiferent când se produce contactul sexual. După orgasm, valorile oxitocinei și a endorfinelor cresc, iar corpul intră într-o stare de relaxare profundă.

Citește în continuare: Despre sex, fără perdea

Sa vorbim despre sex, fara niciun pic de pudoare. Exista cateva pacate capitale pe care ar fi bine sa nu le faci in pat. Esti pregatita sa le afli?

1. Nu incepe tu partida!

Cand vine vorba de sex, barbatii au o serie de prejudecati despre femei. Anumite comportamente ceva mai libertine pot lasa senzatia unei femei usoare, chiar daca la mijloc e vorba doar despre indrazneala si stimulare. Niciodata sa nu faci primul pas cand esti in pat cu iubitul tau. Nu te dezbraca in fata lui pentru a-l incita, ci lasa-l pe el sa iti dea hainele jos, bucata cu bucata.

2. Nu incepeti sexul uitandu-va la filme porno!

Pot aparea frustrari foarte mari in timpul actului sexual, mai ales daca va atrag atentia anumiti actori care arata senzational de bine. Daca sunteti amandoi timizi, mai bine va incalziti cu un pahar de vin sau dialogati. Vorbiti despre ce va place si ce nu acceptati, impartasiti-va experiente din trecutul amoros. Atunci cand faci sex este bine sa creezi o legatura afectiva cu barbatul cu care vrei sa te simti bine.

3. Nu te ridica din pat imediat dupa ce ai avut orgasm

E adevarat ca primul gand dupa ce v-ati facut treaba este sa mergi la baie sa te speli, insa acest obicei poate fi interpretat pe dos. Si anume, daca primul lucru pe care il face un barbat sau o femeie este sa paraseasca dormitorul dupa actiune, poate insemna ca si-a atins deja scopul si isi vede mai departe de treaba. Faci sex mecanic sau preferi sa te simti cu adevarat iubita, pana la urma?

4. Nu ii pune niciodata intrebari legate de organul sau genital inainte sa incepeti sa faceti ceva

Multe femei isi doresc barbati dotati si nu e niciun pacat in a recunoaste asta. Apare o mare problema atunci cand il intrebi pe partenerul tau care este lungimea organului sau. Nu doar ca il vei inhiba si va face cu greu primul pas, dar s-ar putea sa isi piarda complet erectia gandindu-se ca nu va fi la standardele tale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top