Connect with us

Revistateo.ro

De ce avea Printesa Diana parul scurt

Stil de viata

De ce avea Printesa Diana parul scurt

Multa lume se intreaba si azi de ce avea Printesa Diana parul scurt, de vreme ce multe regine si printese europene au o podoaba capilara bogata.

De la Regina Letizia a Spaniei pana la ducesa Kate Middleton, multe figuri feminine ale vietii regale poarta parul lung. Printesa Diana, in schimb, iesea in evidenta prin scurtimea parului.

Diana si-a tuns parul dupa consultarea stilistului

Singurele fotografii in care lungimea parului depasea umerii sunt din copilarie. Diana avea un par bogat si foarte frumos, insa a preferat sa il poarte scurt odata ce a crescut.

Dincolo de faptul ca voia sa fie altfel decat majoritatea figurilor feminine din Casa Regala, Diana a marcat tendintele in anii ’90. Datorita printesei Diana, multe femei si fete din anii ’90 se tundeau incercand sa ii imite coafura.

Hair-stylistul printesei Diana, Sam McKnight, a povestit in cartea sa, „Hair”, de ce printesa inimilor a adoptat aceasta coafura rupand ‘normele’. Revista Vanity Fair noteaza explicatiile stilistului, pe care acesta le ofera, de altfel, si in cartea sa.

„I-am aranjat parul printesei sub tiara, asa incat parul ei de lungime medie sa para mai scurt. Printesei i-a placut. Dupa ce s-a incheiat sedinta foto, m-a intrebat cum i-as face parul daca as putea decide asta. I-am spus ca l-as tunde si, spre surprinderea mea, Diana l-a tuns. I-am taiat parul pe loc, chiar acolo”, scrie stilistul in cartea sa.

CITESTE SI: 10 citate de la Printesa Diana pe care nu le vei uita

Uneori, stilistul Dianei se ocupa si de ferchezuirea celor doi fii, William si Harry. Stilistul Dianei este celebrul creator de coafuri care a lansat stilul wet hair, dupa ce i-a pieptanat parul Dianei pe spate. Coafura a putut fi remarcata si la staruri celebre precum David Bowie, insa Diana a dus-o la maximum de popularitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top