Connect with us

Revistateo.ro

De ce are nevoie o mama?

Stil de viata

De ce are nevoie o mama?

Acesti fii i-au cumparat cadouri minunate mamei lor de Craciun. Raspunsul batranii?

Trei fii au plecat de acasa in momentul in care au terminat facultatea; au decis ca este timpul sa se descurce pe cont propriu. Ei au ajuns persoane importante, iar banii nu mai erau o problema, ci din contra – aveau foarte multi si nu stiau cum sa ii cheltuiasca.

De ce are nevoie o mama?

De Craciun, cei trei barbati au decis sa trimita mamei lor cate un cadou frumos. In ziua ajunului, acestia s-au intalnit la un restaurant si au sarbatorit impreuna cu familiile lor.

Venind vorba de cadouri, primul fiu a spus:

„Eu i-am cumparat mamei o casa mare. Este chiar langa casa batraneasca, asa ca nu ii va lua foarte mult sa se mute in ea.”

Al doilea a spus: „Eu i-am trimis o masina nou nouta cu tot cu sofer.”

Pe aceeasi tema:

10 Lucruri pe care le inveti cand esti crescuta de o mama puternica

Cum castigi increderea copilului tau

Al treilea a zambit si a spus: „Eu sunt mai tare decat voi. Va amintiti cum mama se bucura cand citea Biblia? Stiti ca acum nu mai vede asa bine, asa ca i-am trimis un papagal care recita intreaga biblie. Un preot a avut nevoie de 12 ani ca sa il invete, iar mama acum trebuie doar sa spuna capitolul si versetul, iar papagalul va recita tot.”

La scurt timp dupa primirea cadourilor, mama a trimis trei scrisori de multumire, cu acelasi continut. Pe plicurile acestora era scris cu litere tremurande „Pentru cei trei fii ai mei”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top