Connect with us

Revistateo.ro

De ce anume se teme fiecare zodie

Stiri

De ce anume se teme fiecare zodie

Astrologii sunt de părere că fiecare zodie se teme, îi este frică de ceva anume, despre care preferă să nu vorbească, ci mai bine să se confrunte singură cu situaţia atunci când este pusă în faţa ei. Iată de ce se teme fiecare zodie în parte:

Berbec. Paradoxal,cea mai mare frică a ta este să nu simţi frica. Ai obiceiul de a te arunca cu capul înainte fără să stai prea mult pe gânduri. Eşti genul care te pui singur în situaţii riscante, majoritatea timpului petrecându-l încercând să repari greşelile făcute.

Taur. Frica ta cea mai adânca este să nu fii considerat plictisitor. Ai fi în stare de orice numai sa nu fii singur, lipsit de prieteni.

Gemeni. Cel mai frică îţi este de faptul că ceilalţi oameni te vor vedea vulnerabil şi vor încerca să profite de sensibilităţile tale.

CITEŞTE ŞI: AFLĂ CARE ESTE MOTTO-UL ZODIEI TALE

Rac. Cea mai mare frică a ta este teama de divorţ sau de o despărţire iremediabilă. Cu toate acestea, încerci să-ţi faci curaj şi să speri ca acest lucru nu ţi se va întâmpla niciodată.

Leu. Îţi este frică de faptul că oamenii te vor respinge, că vei ajunge să îi plictiseşti într-atat de mult încât vor renunţa să mai facă parte din viaţa ta. 

Fecioara. Frica ta cea mai mare este că oamenii te vor considera şi te vor trata diferit atunci când nu vei ajunge la o anumită ţintă.

Balanţa. Îţi este frică de faptul că vei fi pentru totdeauna singur şi fară iubire.

Scorpion. Cea mai mare frică a ta este că persoana căruia i-ai împărtăşit sau îi vei împărtăşi un secret, îl va spune mai departe sau te va judeca sau respinge din cauza a ceea ce ai ţinut secret.

Săgetător. Îţi este teama că vei iubi pe cineva mai mult decât te iubeşti pe tine însăţi şi că vei avea nevoie de cineva mai mult decât cineva are nevoie de tine.

Capricorn. Te bazezi atât de mult pe forţele proprii, încât îţi este frică de faptul că atunci când vei avea nevoie de ajutor din partea celorlalţi nu vei şti cui şi cum să ceri ajutorul.

 Varsator. Îţi este frică de izolare şi de faptul că într-o bună zi îţi vei pierde discernământul, nu vei mai putea face diferenţa între raţional şi iraţional, la fel precum toate geniile sau artiştii care au luat-o razna la un moment dat.

PestiCea mai mare frică a ta este că oamenii doar pretind că ţin la tine. Te surprinzi deseori întrebându-te de ce o anume persoană îţi este prieten şi ce interese ascunse are.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top