Connect with us

Revistateo.ro

De ce ajunge să se plictisească o femeie în pat, cu bărbatul lângă ea

Stiri

De ce ajunge să se plictisească o femeie în pat, cu bărbatul lângă ea

Descoperă de ce ajunge să se plictisească o femeie în pat, cu bărbatul lângă ea:

1. BĂRBATUL NU ȚINE CONT DE PRELUDIU
Multe perechi consideră că preludiul este inutil după câteva săptămâni, luni sau ani de relație. Mângâierile suave, sărutările și atingerile în zonele erogene devin povești nemuritoare pentru o pereche cu vechime, dar nu ar trebui să fie așa. Pasiunea în pat poate fi menținută numai cu un preludiu bine făcut, la care trebuie să participe amândoi.

2. FIECARE CU ORGASMUL LUI
Bărbații fac mare greșeala să nu își aștepte partenerele atunci când sunt în plin act sexual, iar acestea sunt deja obișnuite cu felul în care se poartă perechile lor în dormitor. O mare problemă pentru multe perechi este imposibilitatea de a-și sincroniza orgasmele pentru a exploda împreună de plăcere.

CITEȘTE ȘI: 13 MODURI DE A-I SPUNE IUBITULUI TĂU CĂ VREI SEX

3. FIECARE SE UITĂ LA TAVAN
În timpul unui act sexual, unei nopți amoroase ca în filme, nu credem că s-a văzut vreodată ca cei doi protagoniști să se uită la candelabru sau la piscia vecinului, pe geam. Privirea în ochi este fundamentală: menține aprins focul iubirii și contribuie la încrederea reciprocă.

4. ÎNTREBAREA CARE PLICTISEȘTE PÂNĂ LA DISPERARE
„Îți place?”, „Îți place și așa?”, „E bine?”, „Mai vrei?„ – sunt câteva întrebări care provoacă o senzație de saturație și aruncă la gunoi toată noaptea la care amândoi au visat. Psihologii și sexologii consideră că astfel de întrebări, puse de oricare din parteneri, ascund frustrări și sentimente de nesiguranță care pot duce la terminarea relației. Psihologii susțin că a pune mereu astfel de întrebări arată faptul că partenerii nu pot trăi fără confirmarea din partea celuilalt.

5. CÂND SE EXAGEREAZĂ CU GEMETELE…
E bine să gemi din când în când, dacă asta simți în acel moment. Însă repetările de onomatopee în pat pot provoca un efect invers: în loc de orgasm, bărbatul se poate trezi, de spaimă, cu o disfuncție erectilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top