Connect with us

Revistateo.ro

Dana Nălbaru, probleme cu sarcina

Inedit

Dana Nălbaru, probleme cu sarcina

Printre concerte, viaţa de familie şi diferite evenimente, Dana Nălbaru are acum o nouă sarcină: venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Fosta membră a formaţiei Hi-Q a ajuns în cea de-a şaptea lună de sarcină, iar lucrurile nu merg tocmai bine.

De curând, cântăreaţa le mărturisea fanilor de pe reţelele de socializare că nu mai reuşeşte să se odihnească, iar activităţile zilnice devin din ce în ce mai greu de realizat.

CITEŞTE ŞI: Ce trebuie să faci dacă vrei să rămâi însărcinată rapid
„Lucrurile încep să devină complicate. Pe măsură ce burta creşte mă mişc din ce în ce mai greu, obosesc tot mai uşor şi somnul meu e mai puţin liniştit. Parcă sunt în reluare. Şi trebuie să fac o evaluare a încălţărilor fără şiret”, scria Dana Nălbaru, pe contul de Facebook.

În urmă cu o lună, artista se confrunta cu probleme şi mai mari, semn că a doua sarcină nu a fost prea uşoară.

„Abia am putut să ies şi să mă mişc. A fost mai greu decât la prima sarcină. Am avut dureri până acum trei săptămâni”, afirma Dana Nălbaru la televizor.

Dana Nălbaru are în prezent o fetiţă, Sofia, alături de soţul ei, actorul Dragoş Bucur, iar acum cei doi aşteaptă sosirea pe lume a unui alt copil. În trecut, fosta membră a trupei Hi-Q a mai avut probleme cu o sarcină, pe care din păcate a pierdut-o.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top