Connect with us

Revistateo.ro

Dana Nălbaru s-a întors în România, împreună cu copiii. Dragoș Bucur a rămas în Irlanda

Staruri

Dana Nălbaru s-a întors în România, împreună cu copiii. Dragoș Bucur a rămas în Irlanda

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au luat o decizie radicală zilele acestea, din cauza copiilor. Pentru că Roxana și Kadri, copiii cei mici ai cuplului, s-au îmbolnăvit în Irlanda, Dana Nălbaru a decis să se întoarcă în România.

Soțul ei, Dragoș Bucur, a rămas în Irlanda, alături de fiica sa cea mare, acolo unde are filmări de câteva luni. Dana Nălbaru a povestit pe blogul său de ce s-a întors în România.

„Din cauza alergiei și a răcelii lui Kadri, care părea să nu mai treacă vreodată, am decis să mă întorc cu cei mici. Acasă e excelent. Eu și Kadri ne-am revenit complet, Roxana își adoră camera și jucăriile, fac zilnic cu ei activități educative și ea a făcut niște progrese fantastice. Acum fix un an ne întâlneam cu ea prima oară și nu știa să vorbească aproape deloc și nimic despre lumea din jur.

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au mutat în Irlanda

Azi vorbește foarte bine, a învățat tot alfabetul și a început să citească propoziții scurte, a învățat să se descurce singură la fel ca orice copil de aproape 6 ani, înțelege și spune cuvinte în engleză și începe să asimileze conceptul de familie. Sunt atât de mândră de ea! E un copil extrem de puternic.”, a povestit Dana Nălbaru pe blogul ei.

Dragoș Bucur a anunțat că nu va mai prezenta „Visuri la cheie”

Dana Nălbaru a dezvăluit că soţul ei a rămas în Irlanda împreună cu Sofia, fetiţa cuplului, care a refuzat să se întoarcă în România cu avionul şi, totodată, a vrut să rămână cu tatăl ei în Irlanda, pentru a nu îl lăsa singur în ţări străine.

Anul trecut, Dragoș Bucur a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea „Visuri la cheie”, pentru a se dedica mai mult carierei sale de actor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top