Connect with us

Revistateo.ro

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au mutat în Irlanda

Staruri

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au mutat în Irlanda

Dana Nălbaru îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce face zi de zi. Vedeta a scris pe blog că după multe drumuri, și-a găsit un nou cămin: Belfast, Irlanda.

„Am fost pe drumuri mult zilele astea si seara am cazut mai tot timpul “la datorie”. Azi Dragos a inceput repetitiile pentru filmari si ne-am intors in Belfast, ploua de rupe de dimineata, copiii au vrut la plimbare, eu nu mi-am luat incaltari potrivite (maine caut sa-mi cumpar niste ghete) si, de aceea, pentru mine n-a fost ziua perfecta. Am ajuns la camper uda leaorca la picioare si inghetata cobza.

Am incercat azi cu copiii Titanic Museum si tot ce am reusit sa vedem a fost un cor de fete care canta chiar la intrare. Era extrem de aglomerat si copiii n-au avut chef sa intre prin multimea de oameni asa ca ne-am orientat spre un fel de trenulet care facea turul cartierului Titanic.

N-am inteles nimic din plimbarea respectiva, dar am ras copios. Copiii faceau glume pe seama faptului ca inghet si ca ne-am trezit sa urcam intr-un astfel de mijloc de transport cand sunt frigul si ploaia mai puternice.

Dulce a fost revenirea la masina si caldura. Seara am gatit paste, copiii se uita peste niste carti acum si eu savurez un pahar cu Guiness in timp ce scriu aceste randuri. Despre locurile prin care am fost vor vorbi fotografiile. Va imbratisez, Dana”, a scris cântăreața pe blog.

Au stat și în Olanda

„În Amsterdam stăm într-un apartament cu două dormitoare, foarte simplu amenajat şi dotat cu aproape tot ce avem nevoie.

Mă interesa în mod deosebit să avem o curticică unde să pot scoate copiii în cazul în care ar fi vrut să iasă, chiar şi pe ploaie, atunci când eu gătesc sau din cine ştie ce motiv nu putem ieşi cu toţii la aer.

Când am ales cazarea cred că am văzut toate variatele posibile de case de închiriat din Amsterdam şi împrejurimi.

Niciuna din cele pe care le-am ales nu era liberă pe o perioadă atât de lungă, fără întrerupere iar cele care erau libere, superbe şi cu tot «tacâmul» depăşeau mult bugetul pe care eram dispuşi să îl dăm pe cazare.

Aşa că am făcut un compromis şi am ales un apartament la parter, foarte aproape de un parc cu fermă, zonă cu restaurante şi la 10 minute de centru.

Deşi sunt mulţumită, e spaţios şi copiilor le place, mi-ar fi plăcut să fie ceva mai bine pus la punct din punct de vedere al spaţiilor de depozitare şi al ustensilelor de bucătărie care lipsesc aproape cu desăvârşire.

Am improvizat, am mai cumpărat una-alta, până la urmă ne descurcăm, mai ales că nu petrecem foarte mult timp aici.

CITEȘTE ȘI: Laura Cosoi, despre ziua în care a născut

I-au vandalizat mașina! Bianca Drăgușanu: „Mi-au tăiat cauciucurile”

Când am ajuns n-am avut parte de cele mai liniştite zile, poate de-asta mi s-a şi părut puţin complicată treaba cu mutarea aici.

Kadri a făcut stomatită şi şapte zile ne-am chinuit de ne-au ieşit ochii din cap.

A fost foarte greu pentru el, îl durea toată guriţa, nu putea mânca şi mă bucuram la fiecare gură de apă pe care o lua.

Sofia şi India au fost foarte bune şi m-au ajutat, au avut şi ele grijă de el şi asta l-a făcut să cooperant.

Din cauză că el nu s-a simţit foarte bine nu am apucat să ieşim foarte mult, am făcut plimbări scurte, iar eu am nişte fire albe în plus.

Când durerile s-au ameliorat şi el a redevenit băieţelul vesel şi amuzant pe care îl ştiu, s-a nimerit ca Dragoş să aibă patru zile libere.

Am decis să ieşim, ne-am urcat în camper cu tot ce aveam nevoie (de data aceasta am luat doar câteva lucruri cu noi şi ceva de mâncare pentru dimineaţă) şi am pornit spre Bruges.

Îmi spusese cineva acum vreun an că e foarte frumos şi am vrut neapărat să ajung acolo. A meritat pentru noi toţi”, spunea în urmă cu ceva timp Dana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top