Connect with us

Revistateo.ro

Barbatul Sagetator este romantic si acorda femeii de langa el toata atentia de care aceasta are nevoie

Astro-FUN

DA si NU pentru o relatie perfecta cu BARBATUL SAGETATOR

Barbatul Sagetator este extrem de optimist, pozitiv si spontan. Ii plac aventurile si simte mereu nevoia sa poarte o lupta pentru o cauza nobila. Este curios si isi doreste sa afle cat mai multe, sa exploreze, sa viziteze locuri necunoscute si sa cunoasca persoane noi. Afla ce ar trebui sa faci si ce sa nu faci pentru a avea o relatie perfecta cu barbatul Sagetator.

„DA” pentru o relatie perfecta cu barbatul Sagetator:

1. Fii spontana si vino cu idei noi. Barbatul Sagetator se plictiseste extrem de repede si e cam greu si are nevoie in permanenta de ceva nou, atragator si interesant.

2. Da-i libertatea de a petrece timp cu baietii. Chiar daca ti se pare ca iese pra des sau sta prea mult in oras, intelege-l ca asta il ajuta sa se elibereze. Daca isi doreste sa-l insotesti fa-i pe plac si arata-i ca iti plac prietenii lui.

3. Fii optimista. Pentru a fi partenera ideala trebuie sa ai un simt al umorului bine dezvoltat, iar atunci cand il vezi abatut incearca sa destinzi atmosfera cu glume si mici jocuri. Vei avea parte de toata aprecierea lui.

4. Tine-l in tensiune si cocheteaza cu baietii simpatici care intra in contact cu tine. Atentie, insa! Nu trebuie sa ajungi mai departe de atat pentru a-l face si mai interesat de tine. Doar sa-i arati ca si altii te plac.

5. Trebuie sa-ti placa sa calatoresti. Barbatul Sagetator, asa cum am mai spus, se plictiseste extrem de repede si asteapta-te la idei spontane de calatorie din partea lui. Fii mereu pregatita sa-i faci pe plac.

„NU” pentru o relatie perfecta cu barbatul Sagetator:

1. Nu fi prea dragastoasa. Barbatul Sagetator nu este persoana care sa prefere sa stai mereu atarnata de gatul ei. Din contra, el va percepe acest comportament drept agasare din partea ta. Mai rarut ca-i mai dragut!

2. Nu-i face pe plac mereu. oricat de mult ti-ai dori sa-i indeplinesti dorintele, nu face asta pentru ca-l vei plictisi. Lasa-i mereu deschisa poarta dorintelor.

3. Nu fi geloasa. Barbatul Sagetator uraste sa fie controlat, sa aiba limite sau restrictii. Lasa-l sa petreaca timp si fara tine, nu-i controla niciodata telefonul. Daca va interveni ceva in relatia voastra, fii sigura ca te va informa.

4. Nu fi o povara. Barbatul Sagetator isi doreste ca femeia de langa el sa-i fie prietena. Daca tu vei fi mereu geloasa si il vei controla, el va incepe sa faca lucruri pe ascuns. Mai bine fii deschisa si comunicati.

5. Nu-i ignora prietenii. Fii sigura ca cercul lui de prieteni este unul bun, pentru ca el stie sa-si atraga oamenii de calitate. Daca tu ii vei ignora sau ii vei critica, fii convinsa ca nu va fi pe placul lui.

Vezi si – DA si NU pentru o relatie perfecta cu barbatul: BERBEC| TAUR| GEMENI| RAC| LEU| FECIOARA| BALANTA| SCORPION| SAGETATOR| CAPRICORN| VARSATOR| PESTI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top