Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar octombrie 2018 Săgetător

Horoscop Lunar

Horoscop lunar octombrie 2018 Săgetător

Horoscop lunar octombrie 2018 Săgetător. Se anunță o perioadă excelentă pentru tine, mai ales în domeniul profesional. În această lună poți găsi curajul să începi niște afaceri noi, să te implici în noi proiecte și să primești noi sarcini la serviciu, care te vor provoca.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Este luna perfectă pentru a te perfecționa în domeniul în care lucrezi, iar dacă îți dorești să începi altceva, poți face niște cursuri de inițiere, într-un domeniu la care aspiri de mult timp. A venit momentul să își faci calculele și să vezi dacă ești pe plus și unde ar trebui să lucrezi mai mult.

Cei care caută un loc de muncă mai bine plătit au ocazia în această lună să găsească serviciul dorit, iar oportunitățile de câștig sunt la toc pasul. Chiar la începutul lunii, cei care dau dovadă de multă seriozitate la muncă se pot trezi cu un bonus.

Nativii zodiei Săgetător care sunt singuri se gândesc din ce în ce mai mult la un partener și nu stau prea mult timp pe gânduri dacă cineva le atrage atenția. Din păcate, premiza „primul venit, primul servit”, s-ar putea să nu îi ajute, mai ales că pe lângă ei ar putea să treacă cineva cu adevărat interesant, iar ei să fie în relația nepotrivită. Nu te arunca în brațele cuiva doar de dragul de a nu fi singur.

Alți nativi ai zodiei găsesc potrivit să reia o fostă relație. Nu uita, însă, faptul că „ciorba reîncălzită nu mai are același gust”, iar dacă s-a terminat de mult timp, probabil că v-ați schimbat mult prea mult în această perioadă pentru a mai fi compatibili.

Discută deschis cu partenerul de cuplu despre fiecare problemă

În cazul în care ești într-o relație care începe să scârțâie, discută serios cu partenerul de viață despre schimbările pe care trebuie să le faceți sau să decideți, de comun acord, să încheiați.

Fii atent și la starea de sănătate, pentru că s-ar putea să îți joace feste din cauza sentimentelor care te încearcă în această perioadă. Mercur, guvernatorul parteneriatelor Săgetătorilor, este foarte activ în luna octombrie, așa că sentimentele diverse îți pot produce prea multă fericire sau prea multă confuzie, lucru care se va răsfrânge și asupra sănătății.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top