Connect with us

Revistateo.ro

Cutremur de 7,2 grade. Alerta de tsunami

Stiri

Cutremur de 7,2 grade. Alerta de tsunami

Un cutremur de 7,2 grade s-a produs in aceasta dimineata in sudul Pacificului. Autoritatile din Vanuatu au emis o avertizare de tsunami.

Un cutremur de 7,2 grade s-a produs in aceasta dimineata in sudul Pacificului. Cutremurul s-a resimtit in Australia, insulele Solomon si Noua Guinee, anunta Serviciul Geologic al Statelor Unite.

CUTREMUR DE 7,2 GRADE. Cutremurul s-a produs la o adancime de 35 de kilometri, la 81 de kilometri distanta de localitatea Port-Olry, 136 kilometri nord de orasul Luganville si la 407 kilometri distanta de capitala statului Vanuatu, Port-Vila.

Cutremur de 6 grade in Japonia

39 de ani de la cutremurul din 1977. EXPERT: Cand va avea loc urmatoarea tragedie

BREAKING NEWS. CUTREMUR DE 7,9 GRADE IN INDONEZIA. ALERTA DE TSUNAMI

CUTREMUR DE 7,2 GRADE. Insulele Vanuatu se afla in cercul de foc al Pacificului, cea mai intensa zona seismica de pe planeta. In acea parte a globului, exista o fasie de 40.000 de kilometri de vulcani activi, iar placile tectonice se ciocnesc frecvent. Practic, acolo se produc 90% din cutremurele din toata lumea.

VIDEO. S-A SCHIMBAT CERUL! Inuitii avertizeaza NASA despre cutremure si alte fenomene DEJA VIZIBILE

NEWS ALERT. E panica mondiala! Vulcanul Pavlof a inceput sa erupa si emite o coloana de cenusa de 11 kilometri! ZBORURILE, IN PERICOL

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top