Connect with us

Revistateo.ro

Curajul incredibil pe care l-a avut aceasta femeie intr-o emisiune tv!

Stiri

Curajul incredibil pe care l-a avut aceasta femeie intr-o emisiune tv!

Dana Vulin, o asutralianca in varsta de 28 de ani, a stat timp de doi ani de zile cu fata acoperita dupa ce a fost atacata de o femeie pentru ca aceasta a vorbit cu sotul ei.

Dana a fost atacata cu alcool si foc, fiind nevoita sa urmeze operatii pentru reconstructia fetei, iar, din cauza distrugerii tenului, aceasta si-a ascuns fata doi ani de zile de ochii lumii. Dana a avut un curaj teribil in cadrul emisiunii „Sunday Night” de la postul de televiziune Seven (7) din Australia si si-a dat masca jos pentru ca lumea sa vada cum arata dupa doi ani de la tragedie.

Dana a suferit arsuri de 65% pe suprafata corpului, fiind aproape de moarte. Natalia, femeia care a agresat-o, este acum in puscarie pentru tentativa de omor si va fi eliberata abia in anul 2027.

Timp de 30 de luni, Dana a trecut prin salile de operatie pentru a-si recupera frumusetea avuta candva. Tragedia s-a intamplat pentru ca Dana a inceput sa vorbeasca cu sotul Nataliei in cazinoul Perth’s Crown Casino, acum doi ani de Revelion.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top