Connect with us

Revistateo.ro

cura de detoxifiere

Detoxifiere

Cura de detoxifiere de DOAR 24 DE ORE!

Dureaza O SINGURA ZI si iti garanteaza un corp mai suplu, mai energizat, in care tu sa te simti mai bine. Aceasta cura de detoxifiere dureaza doar 24 de ore, nu presupune ingrediente complicate sau scumpe si o poti urma o zi pe luna pentru efecte uimitoare!

Dimineata, imediat dupa ce te-ai ridicat din pat, bea un pahar de apa calduta in care ai stors o zeama de lamaie.

La micul dejun, pe care il vei lua la o jumatate de ora dupa ce ai baut apa cu lamaie, mananca fructe. Cel mai bine ar fi sa consumi fructe de toamna, care sunt la indemana, sunt mai gustoase in aceasta perioada si te ajuta sa combati efectele negative ale toamnei cu armele ei. Mananca un bol cu gutui, mere, pere si dovleac copt. Toate au putine calorii, un gust foarte bun si efecte detoxifiante. Poti sa le presari cu scortisoara, care accelereaza arderile metabolice.

Daca nu iti plac aceste fructe, alege fructe de padure sau mananca 2-3 mere. Ar fi bine sa eviti in aceasta cura de detoxifiere bananele, strugurii sau avocado.

CITESTE SI: DETOXIFIERE EFICIENTA: cum sa bei apa ca iti cureti organismul!

CITESTE SI: De ce este bine sa mananci DOVLEAC toamna?

La o ora sau doua dupa micul dejun poti sa iei o gustare care consta intr-un pahar de iaurt (eventual 0% grasimi) si o lingura de seminte de floarea soarelui, o lingura de seminte de dovleac si o lingurita de seminte de in. Primele doua seminte contin uleiuri sanatoase si fac extrem de bine organsimului, iar semintele de in sunt pline de fibre, ce contribuie la o detoxifiere excelenta.

Pranzul va consta intr-o salata: ai de ales intre pastai verzi fierte, cu usturoi si zeama de lamaie sau o salata de cruditati din morcovi, telina si varza. Acestea sunt cele mai bune legume dintr-o cura de detoxifiere, deoarece contribuie la curatarea organismului.

Dupa-amiaza, vei mai simti nevoia sa mananci ceva. Nu ceda ispitei si nu da iama in frigider, ci alege o salata din castraveti si telina, sare piper si zeama de la o lamaie. Ai voie si un mic desert: un pumn de fructe uscate. Bea si o limonata indulcita cu foarte putina miere.

La cina vei servi peste la gratar sau la aburi. Drept garnitura alege morcovi usor rumeniti pe gratar sau fierti ori o salata de varza cu putina zeama de lamaie. Mananca si un grapefruit, cunoscut pentru efectul detoxifiant. Ai grija ca cina sa fie cu cel putin 3 ore inainte de a te culca.

Cu o ora inainte de a te culca, bea un pahar de apa calduta cu zeama de la o lamaie.

A doua zi te vei simti mai usoara, mai energica si nici nu vei mai simti ca afara este o vreme mohorata, de toamna!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top