Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cumpenele tale din luna august, in functie de zodie

Luna august vine cu provocari pentru toate semnele zodiacale. Berbecii traiesc noi aventuri sexuale iar Leii nu se afla in cea mai buna perioada a vietii lor.

Cumpenele tale din luna august, in functie de zodie:

BERBEC

Ia masuri in ceea ce priveste dragostea si relatia ta cu persoana iubita sau tentativele tale cu cel sau cea pe care ai pus deja ochii. Sufletul tau va fi zbuciumat in luna august, cu toate ca din punct de vedere sexual va fi o luna de vis pentru tine.

CITESTE SI: Horoscopul țigănesc pentru luna august 2015

TAUR

Se anunta pierderi financiare substantiale in luna august. Cumpenele tale monetare s-ar putea extinde pana la finalul lunii si chiar inceputul lui septembrie. Mare grija cum cheltui fiecare leu!

GEMENI

Luna august este o luna linistita. Nu ai de trecut prin cine stie ce cumpene. In casa prieteniei si a familiei pot aparea mici confuzii si neintelegeri, dar acestea se rezolva repede.

RAC

Pe plan sentimental ai probleme pe care nu mai ai idee cum sa le rezolvi. Tot ce spui se intoarce impotriva ta. In cariera, toate lucrurile decurg de minune.

LEU

Este cea mai neagra perioada a anului pentru tine dar nu e cazul sa dramatizezi. Primesti o serie de oferte insa le refuzi pe toate. Nici asta nu e bine!

FECIOARA

Exista riscul sa pierzi o suma importanta de bani, asa ca aduna inca de acum tot ce poti aduna pentru a nu te prinde finalul lunii cu buzunarele goale si stomacul la fel de pustiu.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top