Connect with us

Revistateo.ro

vremea-25092015

Inedit

Cum va fi vremea in weekend-ul acesta

Meteorologii nu ne aduc vesti prea bune despre vremea din weekend-ul ce urmeaza. Vezi mai jos prognoza meteo.

Adminstratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting tip Cod galben de ceata pentru noua judete din tara. Vremea le va face probleme locuitorilor Romaniei.

Potrivit ANM intre orele : 07:30 si 10:00 s-a emis o avertizare de cod galben de ceata in zona judetelor Dolj, Olta si Valcea. Se va semnala ceata ce determina vizibilitate redusa sub 200 de mentri in judetele mai sus mentionate.

Potrivit ANM vremea va fi ploioasa in acest weekend, asa ca daca v-ati facut planuri pentru sfarsitul de saptamana este bine sa va imbracati gros si sa aveti la dumneavoastra o umbrela de ploaie.

Vineri, 25 septembrie 2015, cerul va fi noros, iar maxima zilei nu va depasi 24 de grade Celsius. Nici noaptea nu va fi mai calduroasa, meteorologii au anuntat o maxima de 18 grade celsius.

Sambata, 26 septembrie 2015, vom avea parte de ploi slabe in majoritatea zonelor tarii, iar maxima zilei nu va depasi 21 de grade Celsius. Pentru noaptea de sambata, meteorologii au anuntat un cer noros si o maxima de 17 grade Celsius.

Duminica, 27 septembrie 2015, vom avea parte de cer noros, maxima zilei fiind de 21 grade Celsius. Noaptea de duminica, aduce si ea un cer noros, cu o maxima de 12 grade Celsius.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top