Connect with us

Revistateo.ro

simptomele

Stiri

Cum tratezi simptomele menopauzei cu aceste seminte!

Simptomele menopauzei sunt suparatoare pentru orice femeie trecuta de prima tinerete. Acum le poti indeparta foarte usor!

Daca si tu te numeri printre doamnele care sufera din pricina simptomelor menopauzei, ar trebui sa incluzi semintele de in in dieta ta zilnica. Acestea au un continut bogat de acid alpha-linoleic si fibre, substante care influenteaza modul in care corpul raspunde la schimbarile hormonale. Atunci cand nu ai o cantitate suficienta de estrogen in corp, aceste substante iti pot oferi echilibrul atat de necesar.

CITESTE SI: CUM SA AI O VIATA SEXUALA GROZAVA LA MENOPAUZA

Semintele de in regleaza nivelul de zahar din sange, indeparteaza bufeurile si te ajuta sa treci mai usor peste starile proaste, atat de frecvente la menopauza. Conform unui studiu recent, aceste seminte reduc bufeurile cu 50%. Potrivit specialistilor ai nevoie de 2-3 lingurite pe zi, pentru a te putea bucura de toate beneficiile acestui ingredient minune.

Semintele de in pot fi adaugate peste mancare in forma lor initiala sau pot fi macinate si amestecate cu putina apa plata. Efectele vizibile vor aparea peste aproximativ 4-5 zile de consum constant. Pe langa proprietatile adjuvante in perioada menopauzei, aceste seminte sunt extrem de benefice pentru sistemul digestiv, eliminand balonarea si constipatia.

Atentie! Exista persoane care pot fi alergice la acest ingredient, asa ca este indicat sa faci un test inainte de a le include in alimentatia ta zilnica. Este important sa mergi la medic inainte de a consuma semintele de in, acesta fiind singurul care iti poate spune daca ele sunt indicate in cazul tau.

Sursa foto: mamashealth.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top