Connect with us

Revistateo.ro

luna plina

Stiri

Cum te influenteaza Luna Plina de pe 28 septembrie, in functie de ZODIA TA!

Ce face din tine LUNA PLINA? Uite ce spun astrele!

Berbec

Luna Plina iti da multa energie, asa ca daca planuiai sa te apuci de sala, acum este cel mai bun moment! In plus, activitatea fizica te va ajuta sa scapi de stres – vei avea o perioada destul de incarcata din cauza colegilor de serviciu care incearca sa iti puna bete in roate. Ignora-le comportamentul!

Taur

Vei avea o perioada linistita, tulburata doar de cateva neintelegeri in cuplu. Nu e cazul sa te ingrijorezi, caci e vorba doar de un impuls de moment. Mai bine gaseste o cale sa te relaxezi: citeste sau fa yoga!

CITESTE SI: Previziuni karmice 28 septembrie – 4 octombrie. ENERGII NEMAINTALNITE pentru LEI!

Ce aduce ECLIPSA DE LUNA PLINA SANGERIE?

Gemeni

Luna Plina te ajuta sa iti gasesti sufletul pereche, lucru care se va intampla mai repede decat te-ai fi gandit. Din fericire, ai o perioada buna si din punct de vedere financiar, asa ca totul va fi bine!

Rac

Esti unul dintre semnele astrale cele mai influentate de Luna Plina. Vei avea o stare de nervozitate si parca nu iti gasesti locul. Simti nevoia sa te apropii de cineva, iti doresti afectiune si intelegere. Ai grija, caci oamenii se asteapta sa te porti in acelasi mod.

Leu

Vei striga tare: „Nu mai suport!”. Esti cu moralul la pamant din cauza unor probleme profesionale si financiare. Din fericire, Luna Plina te ajuta sa cunosti oameni noi, care te vor binedispune! Sunt importanti pentru viitorul tau!

Fecioara

Chiar daca nu stai tocmai bine cu finantele, gasesti cumva resurse ca sa faci o activitate care iti face placere. Vei descoperi atunci noi lucruri despre tine si iti vei regasi, in sfarsit, linistea!

Balanta

Este un punct de cotitura pentru viitorul tau. Trebuie sa pornesti cu toata increderea pe drumul pe care l-ai ales, deoarece iti va aduce doar castiguri. Vei rupe relatiile toxice si vei descoperi calmul si linistea!

Scorpion

Pe plan amoros, stai atat de bine, incat toate celelalte 11 zodii ar putea fi geloase. Te intelegi excelent cu partenerul de viata sau, daca esti singur, gasesti pe cineva care e pe aceeasi lungime de unda cu tine. Totusi, cam aici se opreste norocul tau. Financiar si din punct de vedere al sanatatii, Luna Plina iti aduce doar ghinioane.

Sagetator

Ai probleme cu banii si nu te opresti din a-i cheltui pe nimicuri. Spune „stop” si trage o linie sub achizitiile pe care le-ai facut in ultima perioada? Au fost alegeri inspirate? Daca nu, e momentul sa te pui pe economisiti. Vei avea ceva probleme si in familie, dar totul se poate remedia cu vorba buna!

Capricorn

Problemele cu banii au inceput deja, dar Luna Plina te va face sa fii de-a dreptul cheltuitor. Mai bine ascunzi finantele intr-un cont si uiti de el, caci altfel vei fi ingropat in datorii. Nu ar fi de mirare ca partenerul de viata sa iti intoarca spatele din acest motiv.

Varsator

Ai nevoie sa te reinventezi, lucru care se va intampla, datorita fenomenului de Luna Plina. Vei vedea ca acum poti sa pui in aplicare o idee mai veche, deoarece nu mai ai nicio piedica. Atentie, totusi, aceste realizari vor starni invidii in randul asa-zisilor prieteni!

Pesti

Luna Plina te influenteaza mult si te face sa iei cele mai nepotrivite decizii. Trebuie sa o iei pe straduta din dreapta? Ei bine, faci tu cumva si ajungi pe cea din stanga si reusesti sa intarzii la o intalnire importanta. Ai mare grija in aceste zile si calculeaza-ti cu atentie fiecare pas!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top