Connect with us

Revistateo.ro

Cum te detoxifiezi încă de la primele ore ale dimineţii

Detoxifiere

Cum te detoxifiezi încă de la primele ore ale dimineţii

Iată cum să te detoxifiezi încă de la primele ore ale dimineţii!

Ce poate fi mai potrivit decât să începi ziua cu un mic dejun proaspăt, care să îţi ofere energie şi să contribuie din plin la detoxifierea organismului? Pentru început înlocuieşte cafeaua cu ceaiul verde. Acesta este extrem de bogat în antioxidanţi şi ajută la eliminarea toxinelor. Îţi oferă energie şi este un bun diuretic.

CITEŞTE ŞI: CURA DE DETOXIFIERE POTRIVITĂ PENTRU ZODIA TA

Un bol de fulgi de ovăz este extrem de săţios şi gustos. Poţi combina aceste cereale cu fructe proaspete sau iaurt pentru un fel de mâncare delicios şi foarte uşor. Nu uita şi de sucul de fructe care nu trebuie să lipsească din meniul de detoxifiere. Adaugă şi verdeţuri sau legume precum morcovul şi ţelina. Un strop de lămâie contribuie la eliminarea rapidă a toxinelor şi te reîmprospătează instant. Conţinutul bogat în vitamina C şi antioxidanţi te va menţine în formă pe tot parcursul zilei.

Seminţele de chia sunt bogate în acizi graşi omega 3 şi fibre, ceea ce le transformă în remediul ideal pentru problemele tractului digestiv. Include-le în alimentaţia ta zilnică şi vei uita pentru totdeauna de balonare. În plus, îţi vei menţine sănătatea inimii şi te vei simţi mult mai energică şi mai plină de viaţă.

Vrei o gustare rapidă? Un bol cu fructe proaspete este soluţia ideală din fiecare dimineaţă. Axează-te pe fructe de pădure, căci acestea conţin multă vitamina C. Adaugă şi ananas, portocale şi grepfruit şi îndulceşte uşor salata cu sirop de agave sau miere de albine organică. Nu uita să bei în fiecare dimineaţă un pahar de apă călduţă în care ai amestecat 2 linguri de oţet din cidru de mere. Vei spori procesul de eliminare a toxinelor şi digestia ta se va îmbunătăţi considerabil.

Sursa foto: healthyfoodmind.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top