Connect with us

Revistateo.ro

Cum sunt la pat femeile cu parul scurt

Stiri

Cum sunt la pat femeile cu parul scurt

Despre femeile cu parul lung, drept sau cret, se spune ca sunt tare focoase, indiferent daca sunt brunete, blonde sau roscate, insa cum sunt la pat femeile cu parul scurt?

Femeile cu parul scurt sunt asociate cu independenta, iar multi barbati le vad masculine si intangibile. Total fals! Coafura influenteaza mult personalitatea fiecarei femei, ce-i drept, si chiar comportamentul ei din punct de vedere sexual. Iata cum sunt femeile la pat, in functie de coafura pe care o au.

Cum sunt la pat femeile cu parul scurt

Contrar aparentelor, femeile cu parul scurt nu sunt rigide si reci, ba dimpotriva. E adevarat ca le place sa fie cat mai individualiste, chiar daca de multe ori jocul de-a independenta nu le iese. Femeile cu parul scurt sunt sensibile si nebunatice in acelasi timp. Experienta sexuala cu o femeie tunsa scurt poate fi de neuitat pentru orice barbat. Acestea sunt inventive, dragastoase si extrem de atente la fiecare detaliu.

Pozitii sexuale care prelungesc orgasmul

HUFF.RO: Cercetatorii au aflat care este cel mai bun moment pentru a face dragoste. Esti treaz atunci?

Cum sunt la pat femeile cu parul de lungime medie

Femeile cu parul de lungime medie pot fi mai reci decat cele cu parul scurt, mai ales daca au si breton. In pat, acestea sunt insa ceva mai deschise si ar putea accepta multe fantezii interesante. Femeile care au parul pana la umeri sunt foarte rafinate cand vine vorba de cucerit, deci sunt mai greu de convins sa porneasca intr-o aventura amoroasa.

Cum sunt la pat femeile cu parul lung

Femeile care au parul lung, drept sau cret, indiferent de culoare, sunt foarte pasionale si niciodata nu fac sex cu un barbat daca nu simt ceva pentru acesta. Romantismul lor este notoriu. Focul din inima lor poate inconjura orice mascul si se spune ca ar putea sa cucereasca pe oricine folosindu-si numai privirea si pletele. Ce-i drept, multi barbati sunt ahtiati dupa femeile care isi umbla cu mana prin par.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top