Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum sunt bărbații la pat, în funcție de culoarea ochilor

Cum sunt bărbații la pat, în funcție de culoare ochilor:

BĂRBAȚII CU OCHII NEGRI: ROMANTICI FĂRĂ PERECHE
Bărbații cu ochii negri ascund multe secrete despre cum să cucerești o femeie fără a face în fond nimic. Aceștia sunt pasionali și își folosesc mult imaginația pentru a oferi plăcere partenerei. Punct forte: știe să ducă femeia pe culmile plăcerii cu ajutorul mângâierilor și sărutărilor fierbinți. Punct slab: Uneori sunt prea siropoși, iar unele femei nu sunt încântate de prea mult romantism.

CITEȘTE ȘI: CE NOTE PRIMESC FEMEILE ȘI BĂRBAȚII LA PAT, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

BĂRBAȚII CU OCHII CĂPRUI: TE FAC SĂ ÎI DOREȘTI NON-STOP
Bărbații cu ochii căprui ar face toată noaptea sex. Pentru ei cel mai important lucru în pat este ca partenera să se simtă în al nouălea cer, iar pentru asta posedă o serie de trucuri care mai de care mai perverse și mai ingenioase. Punct forte: Cel mai bun orgasm. Punct slab: Odată ce te-a prins în mrejele lui, nu mai ai soluții de scăpare.

BĂRBAȚII CU OCHII VERZI: SEX PAS CU PAS
Bărbații cu ochii verzi pun foarte mare preț pe preludiu. Pentru aceștia faza premergătoare actului sexual este definitorie: în funcție de un preludiu reușit, partida sexuală va fi una pe cinste sau va fi un dezastru. Punct forte: Fac cel mai bun preludiu. Punct slab: Au tendința de a fi foarte reci după terminarea partidei.

BĂRBAȚII CU OCHII ALBAȘTRI: PERVERSITATE 100%
Cei mai perverși bărbați sunt cei cu ochii albaștri. Aceștia se poartă ca niște motani pe care îi doresc toate femelele, însă, așa cum face motanul în general, seduce și abandonează. Sexul cu un bărbat cu ochii albaștri poate fi cel mai bun sex pe care l-ai încercat vreodată, asta da, dacă ai trecut toate testele masculului. Punct forte: E pervers și îți va plăcea. Punct slab: Abandonează fără explicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top