Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: MAI

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: MAI. Barbatul nascut in aceasta luna este cameolonic.

CUM SE DA DE GOL CA TE INSALA DACA S-A NASCUT IN MAI:

1. Daca partenerul tau de viata s-a nascut in luna mai, una dintre cele mai frumoase luni din an, inseamna ca ai alaturi de tine un barbat extrem de schimbator.

2. Poti sa iti dai seama ca te insala simplu: nu mai comunicati la fel de mult ca inainte. Daca si-a pierdut interesul pentru tine iti va arata acest lucru lejer.

Nu te va mai intreba ce faci si cum te simti pe Facebook sau Whatsapp si nici nu te va mai suna des sa vada care mai e viata ta.

CITESTE SI: Ce fel de persoana esti daca te-ai nascut in luna mai

CITESTE SI: DATA NASTERII: AFLA CE SPUNE DESPRE TINE. CE CALITATI, DEFECTE SI CE PERSONALITATE AI

3. Ii place sa calatoreasca mult cu persoana iubita. Daca si-a luat bilet de avion si tu nu ai loc langa el, acesta sustinand ca e vorba de o excursie in interes de serviciu, ar fi bine sa incepi sa analizezi situatia mai indeaproape.

4. Iubitul tau nascut in luna mai este tare aerian. Poate fi nepasator si confuz la prima vedere, iar atunci cand iti ascunde ca te insala este si mai cu capul in nori decat in mod obisnuit.

5. Trebuie sa stii ca toti barbatii nascuti in luna mai sunt innebuniti dupa aventuri sexuale diverse. Daca ii refuzi fanteziile sexuale, sa nu te mire sa afli mai tarziu ca si-a gasit o partenera cu care incearca toate nebuniile de care tu te-ai ferit in dormitor.

6. Daca se simte prost din cauza faptului ca nu se poate abtine de la inselat, cel mai probabil il vei observa ca se refugiaza in natura.

Are momente in care isi face anumite procese de constiinta, in care vrea sa se izoleze pentru a-si face mea culpa. Tie iti va recunoaste foarte greu acest lucru, insa acesta este un semnal puternic ca in relatia voastra lucrurile scartaie.

7. Un alt semn care il da de gol este preocuparea lui de a arata bine. Barbatul nascut in luna mai este usor neglijent cu aspectul lui fizic. Se dichiseste excesiv in situatiile cand vrea sa atraga privirile femeilor din jur.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top