Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: IUNIE

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: IUNIE. Barbatul nascut in aceasta luna este un artist desavarsit, extrem de sensibil si de comunicativ.

CUM SE DA DE GOL CA TE INSALA DACA S-A NASCUT IN IUNIE:

1. Daca iubitul tau s-a nascut in luna iunie, ai alaturi de tine o persoana care crede in arta dialogului si o fructifica din plin cu fiecare ocazie. Chiar si atunci cand are lucruri de reprosat, o face cu eleganta si stil.

2. Barbatul nascut in luna iunie este acel gen de persoana care nu se abate de la regula, chiar si daca vine vorba despre o relatie. Atunci cand te abati de la principiile pe care impreuna ati stabilit ca le veti respecta, s-ar putea sa te trezesti inselata.

3. Barbatul nascut in iunie calca stramb in momentele in care simte ca i se calca pe ego. Este foarte orgolios din fire si reuseste sa fie infidel cu lejeritate.

Primul semn ca nu mai tine la tine este datul cu parfum (excesiv) atunci cand iese afara. De asemenea, daca intarzie cam mult dupa ce l-ai trimis sa cumpere ceva de la magazin, este clar ca a cautat spatiu sa vorbeasca cu… cealalta.

CITESTE SI: Ce fel de persoana esti daca te-ai nascut in luna iunie

CITESTE SI: DATA NASTERII: AFLA CE SPUNE DESPRE TINE. CE CALITATI, DEFECTE SI CE PERSONALITATE AI

4. Iubitul tau poate fi un visator prin excelenta. In momentul in care il vezi mereu suparat sau exagerat de pesimist, este clar ca relatia voastra nu mai e ce a fost.

5. Verifica-i agenda telefonica daca intuitia ta puternica iti spune asta. Barbatii care isi serbeaza ziua de nastere in iunie au tendinta de a trece in telefonul mobil numerele amantelor cu nume de barbati, scuza fiind „niste prieteni” de la munca.

6. Partenerul tau de viata poate parea brusc extrem de grijuliu si atent cu tine. Daca te dragaleste in mod nenatural, iti repeta ca te iubeste intr-un mod ciudat, este clar ca ascunde ceva. Si asta deoarece nu este genul de persoana care sa ofere complimente non-stop, ba dimpotriva. Este destul de ursuz cand vine vorba de exprimat afecte in cuvinte.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top