Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: APRILIE

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: APRILIE. Barbatii nascuti in aceasta luna sunt tot timpul pe baterie la rezolutie maxima. Pot insela pentru ca se plictisesc.

CUM SE DA DE GOL CA TE INSALA DACA S-A NASCUT IN LUNA APRILIE:

1. De la bun inceput trebuie precizat un lucru: daca iubitul tau este nascut in luna aprilie, ai langa tine un om cu care te intelegi asa cum se inteleg soarecele si pisica. Iti este foarte greu sa ii suporti toate toanele, dar il iubesti tocmai pentru ca este incapatanat ca un copil ce plange dupa o jucarie noua pe care a vazut-o in magazine.

2. Ii place sa fie in centrul atentiei, asa ca evita pe cat posibil sa il admonestezi in public, chiar si atunci cand face boacane. Acesta poate fi un motiv extrem de serios ca sa te insele, asa ca ai grija!

3. Are o personalitate complexa, deci poate ascunde cu multa abilitate infidelitatea. Totusi, exista cateva semne care il dau de gol. Primul dintre ele este venitul tarziu acasa, asta daca in mod obisnuit aparea dupa un program fix.

CITESTE SI: Ce fel de persoana esti daca te-ai nascut in luna aprilie

CITESTE SI: DATA NASTERII: AFLA CE SPUNE DESPRE TINE. CE CALITATI, DEFECTE SI CE PERSONALITATE AI

4. Daca pana acum nu il deranja felul in care gateai sau anumite sarcini pe care le faceati impreuna in casa, faptul ca brusc nu ii mai convine absolut nimic din ce faci, de la felul in care aranjezi obiectele pe mobila pana la mancarea pe care o prepari sunt semnale alarmante ca ar cam vrea sa o rupa cu tine.

5. Este brutal de direct si daca il pistonezi foarte mult cu intrebari si acuzatii, observatii si critici, nu va avea nicio remuscare sa iti spuna: Da, te insel.

6. De asemenea, daca sesizezi ca banii dispar pe nimic, s-ar putea ca iubitul tau sa ii faca niste cadouri consistente noii femei din viata lui.

7. Un alt semnal ca te insala este comportamentul diferite pe care prietenii lui il au fata de tine. Daca te simti brusc extrem de integrata in cercul sau ori chiar menajata este evident ca toata lumea stie ca iti pune coarne si incearca sa te protejeze.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top