Connect with us

Revistateo.ro

Cum se curata geamurile cu periuta de dinti

Stil de viata

Cum se curata geamurile cu periuta de dinti

Cum se curata geamurile intr-un timp eficient si cu putine ustensile la indemana? Este dilema tuturor casnicelor. Uita de carpe, servetele sau prosoape speciale pentru sters geamuri. Ai nevoie doar de o periuta de dinti si cateva ingrediente.

Vrei ca geamurile tale sa luceasca astfel incat musafirii sa nu se ingrozeasca atunci cand trec pragul casei tale? Ia o periuta de dinti pe care nu o folosesti si pune-o bine inainte de actiune. Geamurile trebuie sa fie in permanenta curate nu doar pentru ca presupune o problema estetica. Pe suprafata acestora misuna microbii care iti pot afecta serios sanatatea. Dincolo de aspectul estetic, asadar, e vorba de organismul tau, pana la urma. Daca e normal sa cureti peretii de mucegai din cand in cand, atunci cand se face condens, fa acelasi lucru si cu ferestrele casei tale.

Cum se curata geamurile corect si rapid: Ingredientele necesare

1. Bicarbonat de sodiu (50 de mililitri);
2. Otet de mere (40-50 de mililitri);
3. Apa oxigenata.

Amesteca ingredientele si pune-le intr-o sticla de plastic cu pulverizator. Pune intr-un recipient separat si apa oxigenata pentru a curata la final geamurile.

Primul pas: Pulverizeaza amestecul de bicarbonat si otet de mere cu apa oxigenata si freaca zonele murdare ale geamului cu periuta de dinti. Fa-o cat mai fin pentru a nu deteriora sticla. Acelasi lucru il poti face si cu pervazul, unul din locurile unde se depune cel mai mult praf.

Dupa ce ai frecat ferestrele si pervazul, pulverizeaza cu apa oxigenata pentru a reda luciul geamurilor tale. Daca mai sunt zone in care solutia utilizata nu s-a dus, sterge locurile cu un prosop moale. Asteptam sa ne povestesti in comentarii daca a dat rezultate aceasta metoda inedita. 🙂

Cum se curata geamurile cu periuta de dinti-1

Sursa foto: upsocl.com, 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top