Connect with us

Revistateo.ro

Obiectele pe care trebuie să le cureți des în perioada gripelor

Sanatate

Obiectele pe care trebuie să le cureți des în perioada gripelor

Știi care sunt acele obiecte pe care trebuie să le cureți des în perioada gripelor? Este important să fii atent la astfel de detalii, deoarece în sezonul în care gripa reprezintă o problemă, trebuie să faci orice pentru a te asigura că nu vei avea de suferit. Iată ce trebuie să știi în legătură cu acest subiect.

Cele 6 obiecte pe care trebuie să le cureți mai des în perioada gripelor

1. Telefonul mobil. Este un obicet pe care îl folosim oriunde și oricând. De aceea este plin de bacterii. Pentru a sta departe de viruși, atunci tot ce trebuie să știm este că telefonul mobil trebuie să fie dezinfectat. Se folosește o cârpă din microfobră peste care se pulverizează spirt. Pe timpul zilei, telefonul se va dezinfecta de mai multe ori.

2. Mânerul ușilor. Este evident că și această suprafață este plină de bacterii. De aceea trebuie curățat și mânerul ușilor în același mod ca telefonul mobil. De asemenea, în sezonul gripelor, este bine să se folosească o cârpă din microfibră, cu spirt, pentru a evita să intri în contact cu acei viruși periculoși în perioada gripelor.

3. Tastatura. Dacă o folosești des, atunci trebuie să o cureți des. Și tastatura este un loc în care se găsesc bacterii și viruși.

CITEȘTE ȘI: Alimente care curata vaginul de bacterii

CITEȘTE ȘI: Rezistența bacteriilor la antibiotice va fi descoperită în 30 de minute! Pacienții vor primi tratament la prima vizită la medic

4. Chiuveta. Este folosită de mai multe persoane. Drept urmare, trebuie curățată zilnic. Pentru a curăța chiuveta, ai putea folosi o soluție ce conține bicarbonat și oțet.

5. Jucăriile. Copiii pot contacta cu ușurință virușii. De aceea este bine ca jucăriile celor mici să fie curățate cât mai des. Astfel, părinții se asigură că scad considerabil riscurile de a contacta anumiți viruși.

6. Interiorul mașinii. Mașina nu trebuie spălată numai la exterior, ci și în interior. Astfel nu intri în contact cu virușii. Scaunele mașinii pot fi curățate cu un spray pe bază de oțet. Se amestecă într-un recpient cu puverizator un sfert de oțet, două treimi apă și o linguriță de bicarbonat. Se amestecă bine ingredientele, după care se pulverizează pe scaune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top