Connect with us

Revistateo.ro

Aplică acest spray natural prin casă și scapă pentru totdeauna de mucegai! Costă sub cinci lei

Stil de viata

Aplică acest spray natural prin casă și scapă pentru totdeauna de mucegai! Costă sub cinci lei

Aproape fiecare casă are la un moment dat mucegai, iar acest lucru este extrem de periculos pentru sănătatea oamenilor care locuiesc în ea, dar și pentru sănătatea animalelor.

Toată lumea este conștientă de efectul negativ pe care aceste ciuperci îl au asupra sănătății și este obligatoriu ca mucegaiul să fie îndepărtat cât mai repede din locuință.

Multe persoane apelează la tot felul de substanțe chimice ca să scape de mucegaiul din casă. Chiar dacă sunt eficiente pentru moment, din păcatr îi afectează pe cei care au alergii sau sensibilități la unele mirosuri.

Citește și: SOLUȚIE DE LA BUNICA pentru a elimina mucegaiul din casă

Unul dintre cele mai folosite uleiuri esențiale este soluția naturală pentru a scăpa de mucegai pentru totdeauna.

Numeroasele beneficii pe care le oferă arborele de ceai nu sunt știri, acest ulei esențial a fost folosit de aborigeni de secole. În anii 1920, proprietățile incredibile ale acestui ulei esențial au fost descoperite de către cercetătorii australieni, care au dezvăluit proprietățile antiseptice puternice ale acestuia.

Arborele de ceai, bun și în cazul erupțiilor cutanate

Cele mai recente studii arată că uleiul de arbore de ceai poate ajuta în cazul problemelor respiratorii de orice tip, de la probleme ale gâtului și până la nasul care curge, astm, tuberculoză și bronșită. Este, de asemenea, util pentru probleme de piele, cum ar fi erupții cutanate, arsuri și mătreață datorită proprietăților sale puternice antibacteriene.

Citește și: Cu aceste ingrediente scapi de mucegaiul și mirosul neplăcut din mașina de spălat
Un alt mod în care se utilizează uleiul de arbore de ceai este eliminarea mucegaiului din casă. Este foarte util împotriva germenilor și al mucegaiului.

Pentru a face un spray eficient împotriva mucegaiului, ai nevoie de:

2 lingurițe de ulei de arbore de ceai
O sticlă cu pulverizator
2 cești de apă.

Se amestecă uleiul de arbore de ceai cu apă și se toană amestecul într-o sticlă cu pulverizator. Se pulverizează pe zonele afectate în care mucegaiul a apărut și se lasă să se usuce. Se folosește un prosop curat, cu care se șterge ușor zona. Vei fi surprins de cât de repede dispare mucegaiul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top