Connect with us

Revistateo.ro

Un cunoscut medic neurochirurg avertizează asupra durerilor de cap. Ele pot ascunde afecțiuni grave.

Sanatate

Suferi de dureri de cap și foame constantă? Motivul real te va uimi

Dacă suferi de dureri de cap și foame constantă, atunci trebuie să afli care este motivul pentru care se întâmplă asta. Motivul real este uimitor. Iată despre ce este vorba.

Suferi de dureri de cap și foame constantă? Motivul real te va uimi

Motivele pentru creșterea în greutate sunt cunoscute de toată lumea. Lipsa mișcării și alimentația nesănătoasă sunt pincipalele motive pentru care se întâmplă asta. Însă, potrivit medicilor, și mucegaiul este responsabil pentru kilogramele în plus. De asemenea, este responsabil pentru apariția durerilor de cap și pentru senzația constantă de foame.

Când intră în organsim, mucegaiul, care este o bio-toxină, duce la apariția inflamației. Prin inflamație, organismul se apără împotriva factorilor externi care invadează organismul. Din cauza mucegaiului, oamenii se pot îmbolnăvi, iar problemele pot persista.

Potrivit specialiștilor, mucegaiul este de vină pentru creșterea în greutate. De asemenea, durerile de cap și sindromul oboselii cronice sunt alte efecte adevrse ale expunerii la mucegai. Însă, medicii susțin că apariția alergiei sau infecției este un semn bun. Asta pentru că organismul încearcă să se apere.

Dacă observi că ai anumite probleme de sănătate și simptome precum durerile de cap, sau îți este tot timpul foame, trebuie să mergi la medic. Astfel vei afla dacă într-adevăr de vină este mucegaiul.

CITEȘTE ȘI: SOLUȚIE DE LA BUNICA pentru a elimina mucegaiul din casă

CITEȘTE ȘI: Cazul Dana Anhalt, femeia otrăvită timp de 37 de ani de mucegaiul din pivniță

Te îngrași din cauza mucegaiului pentru că acesta afectează hormonul numit ”leptină”. Acesta îi transmite creierului când este momentul pentru a te opri din mâncat. Când acest hormon nu mai este produs la fel ca înainte, atunci apare senzația de foame constantă. Vei consuma mai multe alimente, deci se vor acumula și kilogramele.

Dacă ai în casă mucegai, cel mai bine este să apelezi la ajutrul experților pentru a scăpa de această problemă. Dar, dacă vorbim despre o suprafață mică, atunci poți curăța singură mucegaiul, folosind o soluție pregătită de tine. Amestecă un litru de apă cu oțet și pune și două linguri de bicarbonat de sodiu. Este bine să te asiguri că umiditatea rămâne la 30 % – 50 %.

Sursă foto: andreilaslau.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top