Connect with us

Revistateo.ro

Ce indicii iti da durerea de cap despre sanatatea ta

Sanatate

Ce indicii iti da durerea de cap despre sanatatea ta

Durerea de cap poate spune mai multe decat crezi despre starea ta de sanatate. De aceea este foarte important sa ii acorzi o atentie sporita. Daca te confrunti foarte des cu migrenele si alte tipuri de dureri de cap, ar trebui sa iti pui cateva semne de intrebare. In functie de tipul durerii, iti poti da seama care este afectiunea de la care pleaca totul! Uite ce trebuie sa stii despre durerea de cap!

1. Durerile sinusale. Acestea sunt cauzate cel mai des de inflamarea sinusurilor si se resimt ca o presiune in jurul obrajilor, a fruntii si a ochilor. Aceasta durere poate fi insotia in cazurile grave si de febra. Daca simti astfel de dureri foarte des este posibil sa te confrunti cu sinuzita, una dintre cele mai frecvente afectiuni ale zilelor noastre. Bea foarte multe lichide si aplica comprese reci sau calde pe zonele dureroase. Daca durerea persista mergi la medic.

2. Tensiunea in zona fruntii. Daca simti presiune in zona fruntii sau a tamplelor, este foarte posibil ca aceasta durerea sa fie cauzata de un nivel ridicat de stres. Cand esti stresat, muschii gatului se contracta si dau nastere unei senzatii foarte neplacute. In cazurile mai grave aceasta tensiune este insotia de greturi sau chiar varsaturi. Odihna este cea mai importanta in acest caz.

3. Durerea in jurul ochiului. Acest tip de durere apare in general in jurul unui singur ochi si este de cele mai multe ori insuportabila. Deseori este insotita de congestie nazala sau lacrimi. Este o durere des intalnita, insa cauzele aparitiei sale inca nu se cunosc pe deplin. Se pare ca ea porneste de la un nerv care se afla la baza creierului. Daca ai des astfel de dureri trebuie sa mergi la medic de urgenta.

sursa foto: 123rf.com

CITESTE SI: FOLOSESTE ACEST TRUC SI SCAPI DE DUREREA DE CAP IN 2 MINUTE

Iată ce truc trebuie să foloseşti pentru a scăpa de durerea de cap în doar 2 minute!

Dacă întâmpini deseori dureri de cap crunte, înseamnă că ştii cât este de frustrant. Pot fi extrem de supărătoare şi apar exact când îţi este lumea mai dragă. din fericire, există soluţii rapide care te ajută să le înlături. Un truc foarte inteligent face furori pe internet zilele acestea şi multă lume spune că funcţionează cu adevărat. Nu ai nimic de pierdut dacă îl încerci şi tu!

Secretul este să vizualizezi durerea, să îi dai o formă, o culoare, o formă şi un loc în spaţiu. Imaginează-ţi apoi că durerea devine din ce în ce mai mică şi concentrează-te complet asupra acestei forme colorate. În doar 2 minute migrena ta va dispărea complet.

Cei care au încercat acest truc spun că durerea nu a dispărut complet în acel moment, însă efectul a fost unul uimitor. Ea s-a diminuat considerabil şi a dispărut treptat.

Dacă suferi de dureri de cap severe în mod frecvent este indicat să mergi la un control. Acestea ar putea fi semnele unei boli grave, care necesită tratament de rugenţă. Medicul specialist poate detecta factorii declanşatori ai acestor dureri şi îţi poate prescrie un tratament potrivit pentru nevoile şi organismul tău.

Sursa foto: bloodpressuresolution.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top