Connect with us

Revistateo.ro

A stat tintuita la pat aproape 35 de ani din cauza unor dureri insuportabile. Niciun medic nu a reusit sa afle de ce suferea. Mucegai toxic gasit in...

Inedit

A stat tintuita la pat 35 de ani, fara sa stie de ce sufera. Sursa bolii era chiar in casa ei

Dana Anhalt a trait intreaga sa viata in durere. Cosmarul ei a inceput in copilarie. Ea avea alergii si intolerante la aproape orice, dar nimeni nu a stiut sa-i spuna care era cauza. Pe zi ce trecea, ea se simtea tot mai rau, iar medicii nu reuseau sa-i puna un diagnostic clar.

„Cand eram copil am fost bolnava destul de des. Ma confruntam cu infectii ale sinusurilor, accese de streptococ, migrene, probleme hormonale si dureri gastro-intestinale. Pana in 2011 am fost la pat aproape tot timpul. Eram devastata de dureri musculare si articulare. De multe ori vomitam din cauza durerilor ingrozitoare.”, povesteste Dana.

Dana a dezvoltat multiple sensibilitati alimentare.

Un prim diagnostic pe care l-a primit era de fibromialgie (Fibromialgia este o boala cronica ce se caracterizeaza prin dureri ale muschilor si ale tesutului moale)

„Dupa ce mama mea a murit, am fost diagnosticata cu fibromialgie. Insa nu a raspuns la niciunul dintre tratamentele standard.”, povesteste femeia.

În 2016, femeia a primit un nou diagnostic crunt: boala Lyme. Insa, in ciuda tratamentului, ea se simtea tot mai rau. Dupa analize amanuntite, medicii au ajuns la concluzia ca nu acesta era diagnosticul.

Dupa 35 de ani s-a descoperit sursa imbolnavirii

Dupa ce ani la randul a stat tintuita la pat, familia a descoperit un lucru neobisnuit. Cand au mers in subsolul blocului au sesizat un miros puternic de mucegai. Acela a fost momentul in care au realizat ca apartamentul lor, situat la etajul 1, fusese infestat cu mucegai toxic, format in urma unei inundatii.

Dana a dezvoltat alergii severe si a slabit pana la 30 de kilograme in acesti ani.

Dana a spus: „Am petrecut toti cei aproape 37 de ani din viata mea intoxicata in casa.”

Dana a dezvoltat alergii severe si a slabit pana la 31 de kilograme in acesti ani.

„Aproape imi pierdusem mintea. Am fost diagnosticata chiar si cu tulburari psihice, dar nimeni nu a inteles de ce se intampla toate acestea.”

Au urmat teste care au confirmat ca mucegaiul era sursa imbolnavirii.

CITESTE SI: O femeie a facut cancer de piele dupa 3 sedinte saptamanale la solar. Cate minute statea

Medicii au sfatuit-o pe Dana sa paraseasca casa, fara niciunul lucru din interior. „Ne-au grabit s gasim un apartament nou si a trebuit sa lasam toate lucrurile noastre, tot ceea ce am adunat de-a lungul anilor. A fost devastator.”, spune Dana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top