Connect with us

Revistateo.ro

familie

Stiri

Cum se comportă zodiile în viața de familie

Astrologii spun că fiecare dintre noi se comportă diferit atunci când suntem cu prietenii sau la job față de atunci când suntem în familie. Vezi cum se comportă fiecare zodie în propria casă.

CITEȘTE ȘI: UITE CE ANIMAL DE COMPANIE I SE POTRIVEȘTE ZODIEI TALE

Berbec. Nativii din această zodie sunt genul de persoane care îşi lasă resturile şi gunoaiele peste tot prin casă și au mereu nevoie de cineva care să strângă după ei.

Taur. Cei din zodia Taur sunt genul de persoane care mănâncă tot ce găsesc prin frigider, din pură plictiseală, şi nu pentru că le-ar fi cu adevărat foame, ci petru că sunt acasă și aici le este permis să facă orice.

Gemeni. Nativii din gemeni sunt cei care întrerup oamenii din familie atunci când aceştia au ceva de povestit la masa de seară, nu pentru că nu îi respectă, ci pentru că ei au ceva mai important de zis.

Rac. Ei reprezintă acel tip de oameni care folosesc onomatopee  sau spun „cam aşa ceva” la fiecare cuvânt pe care îl rostesc, ca şi când nu ar avea chef să vorbească cu familia, și asta pentru că atunci când ajung acasă vor să fie lăsați în pace.

Leu. Nativii din zodia leului sunt cei care conduc cu viteză maşina familiei, plănuiesc vacanțe surpriză și pot fi niște extraordinari părinți în familie.

Fecioară. Sunt genul de persoane care îşi rod unghiile din cele mai variate motive, cum ar fi faptul că cina nu a ieşit atât de perfect pe cât îşi doreau.

Balanţă. Sunt genul de nativi care se uită la două sezoane dintr-un serial sau show TV, într-o singură seară, acaparând calculatorul familiei.

Scorpion. Anumiți nativi ai acestei zodii sunt caracterizați printr-un comportament care poate face exces de înjurături sau, cum se spune la noi, înjură ca la uşa cortului chiar şi atunci când se află în preajma familiei.

Săgetător. Nativii acestei zodii sunt genul de oameni care nu agaţă prosopul în suportul special din baie, la locul său, după ce s-a şters pe mâini sau au făcut duş, lucru care îi enervează pe ceilalţi membri ai familiei.

Capricorn. Sunt acei nativi care amână sau întârzie începerea unei sarcini, tărăgănează şi tergiversează până în ultima secundă, pentru că ei consideră că termene limită există doar la job.

Vărsător. Nativii acestei zodii sunt genul care, atunci când se plictisesc în familie, încep să își invite prietenii acasă fără să îi anunțe și pe ceilalți membrii.

Peşti. Persoanele născute în această zodie sunt pintre cele mai leneşe în familie. Peştilor le place să doarmă până la prânz sau chiar mai mult, odihna fiind un element primordial în viața lor.

Sursa foto: babysitting.academy

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top