Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cum se comporta Sorin Oprescu in arest. DEZVALUIRI INCREDIBILE

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, este in continuare in arest pentru ca ar fi luat mita. Surse judiciare vorbesc despre comportamentul fostului edil de dupa gratii.

Sorin Oprescu a fost prins de politistii judiciari ai DNA cu 5.000 de euro in buzunar, bani care erau inscriptionati cu mita.

De aproape doua saptamani, unul dintre cei mai iubiti politicieni din Romania este nevoit sa doarma cu persoane necunoscute, in aceeasi celula. Oprescu a fost audiat si ieri la DNA, asta dupa ce instanta a respins solicitarea de a fi lasat liber.

Site-ul stiripersurse.ro scrie ca medicul-primar are acelasi comportament arogant si in arest. „Vorbeste de sus cu toata lumea, ii repede pe toti cu aroganta, indiferent daca e vorba de politisti sau de alti arestati.

Mereu se plange de conditiile grele din celula”, declara surse judiciare. conform stiripesurse.ro.

Primarul este extrem de suparat pentru ca judecatorii nu au crezut in declaratiile sale si se jura ca nu a luat niciodata mita.

Mai mult, cand a ajuns in fata judecatorilor pentru a cere eliberarea, acesta le-a raspuns jurnalistilor in stilul caracteristic: „Nu am luat mita, ba!”.

Sorin Oprescu este unul dintre cei mai cunoscuti lideri politici din Romania. Este unul dintre putinele personaje de care nu s-a legat niciodata un dosar de coruptie, pana la lovitura data de procurori acum aproape doua saptamani.

Acesta a facut parte din Partidul Social Democrat pe care l-a parasit in anul 2008. Oprescu a fost primar al capitalei din anul 2008.

Sursa foto: bucurestifm.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top