Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Minerva

Astrologul Minerva: Sorin Oprescu nu a iesit din CONUL DE UMBRA AL MORTII

Fostul primar al Capitalei, medicul Sorin Oprescu, ar putea fi operat maine, pe cord deschis. Astrologul Minerva a declarat recent intr-o emisiune televizata ca situatia lui Oprescu nu este deloc placuta.

Sorin Oprescu se afla sub ingrijirea medicilor de la Spitalul Universitar Bucuresti, care in urma rezultatelor analizelor vor hotari daca acesta trebuie supus unei interventii chirurgicale sau nu.

Sorin Oprescu va fi supus unei coronografii si ii va fi instalat un holter pentru inregistrarea parametrilor cardiaci, anunta mai multe site-uri de stiri.

Profesorul dr. Mircea Cinteza a declarat recent la televizor ca Sorin Oprescu va fi supus unei verificari imagistice a inimii. Astrologul Minerva, prezent la emisiunea „Editie speciala” de la Antena 3 a declarat ca starea de sanatate a lui Oprescu ramane la fel de grava in continuare.

„Nu a iesit din conul de umbra al mortii. Uranus e in tranzit in Berbec si e vizavi de nodul Nord. Il poate plezni, il poate da de pamant oricand”, a declarat Minerva la Antena 3.

Arestat pentru ca ar fi luat mita 25.000 de euro in afacerea cu cimitirele, Oprescu a avut mai multe stari de ameteli inca din prima zi in care a ajuns in arest, pe 6 septembrie.

Sorin Oprescu este bolnav riscand sa intre oricand in coma diabetica, sustin specialistii. Acesta a acuzat intepaturi in piept si este dependent de insulina, anunta presa centrala.

Oprescu a cerut sa fie transportat la Spitalul Universitar ca sa fie consultat de medicii unde s-a tratat in ultima perioada de inima.

Avocatii primarului suspendat au solicitat Conducerii Arestului Central ca acesta sa fie consultat de medicii sai curanti, insa dorinta politicianului a fost respinsa.

Oprescu a ajuns luni seara la Spitalul „Sf. Ioan”, familia primarului dorind ca si alti medici sa se pronunte cu privire la sanatatea acestuia.

Primarul primeste mancare de regim, medicii sustinand ca e nevoie ca fiecare aliment sa fie cantarit pentru a nu-i afecta vasele de sange si inima.

Sorin Oprescu este unul dintre cei mai cunoscuti lideri politici din Romania. Este unul dintre putinele personaje de care nu s-a legat niciodata un dosar de coruptie, pana la lovitura data de procurori acum aproape doua saptamani.

Acesta a facut parte din Partidul Social Democrat pe care l-a parasit in anul 2008. Oprescu a fost primar al capitalei din anul 2008.

Sursa foto: universulargesean.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top