Connect with us

Revistateo.ro

sorin oprescu

Inedit

Sorin Oprescu este internat in spital pentru investigatii medicale

Sorin Oprescu este internat la Spitalul Universitar, iar luni va fi supus unei serii de investigatii care va spune daca e nevoie ca politicianul sa ramana in spital sau daca se va intoarce in arest.

O comisie de medici va decide daca Sorin Oprescu are nevoie de o interventie chirurgicala. El a fost dus sambata la spital, flancat de doi politisti. Sorin Oprescu sufera de diabet si de probleme cardiace. Saptamana trecuta a acuzat probleme de sanatate si, timp de cateva zile, i-a fost refuzata cererea de a fi dus la spital.

Sambata, Sorin Oprescu a stat doua ore la unitatea de primiri urgente. Avea tensiune mare si i s-a administrat o doza de insulina. I s-au facut cateva analize: ecografie la inima, analize de sange si radiografie la torace. Sorin Oprescu primeste in continuare tratament pentru a controla boala de inima si diabetul zaharat.

VEZI SI: Astrologul Minerva: Sorin Oprescu nu a iesit din CONUL DE UMBRA AL MORTII

Medicii Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti il vor supune pe primarul interimar al Capitalei la o serie de analize, printre care si coronarografie.

Sorin Oprescu a fost adus la spital dupa ce, in 21 septembrie a ajuns la Spitalul Sfantul Ioan, pentru ca a suferit un „pseudo-infarct” ce ar putea duce la un atac de cord. Problemele cardiace ale politicianului s-au agravat in ultima perioada.

Sorin Oprescu este in arest de pe 6 septembrie, fiind acuzat ca a primit mita 25.000 de euro. Potrivit procurorilor, primarul suspendat al capitalei obisnuia sa incaseze 10 procente din valoarea contractelor acordate de primarie.

In functie de rezultatele analizelor de luni, o comisie medicala de specialisti va decide daca este nevoie de o interventie chirurgicala si daca Sorin Oprescu va mai ramane in spital ori se va intoarce in arest.

Sursa foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top