Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de punctele negre

Stiri

Cum scapi de punctele negre

Dintre toate problemele pielii, punctele negre sunt cele mai frustrante. Mai ales cele care apar pe nas. Ele tind să strice calitatea pielii și oferă un aspect foarte neplăcut. Chiar dacă procesul îndepărtării lor poate fi ușor uneori, este de ajuns să faci o mișcare greșită și te alegi cu semne permanente. De aceea este important să îngrijești pielea feței în mod regulat și cu mare atenție. Iată cum poți scăpa de punctele negre!

1. Păstrează tenul curat. Dacă ai grijă să îți cureți fața într-un mod corespunzător în fiecare zi, îți poți lua adio de la punctele negre. Pare un lucru banal, însă adevărul este că multe dintre noi omit să se demachieze uneori, nu folosesc un toner și nu au un demachiant potrivit pentru tipul lor de ten. Acestea sunt niște detalii minore, dar care fac diferența. Fața trebuie curățată de 2 ori pe zi și hidratată în permanență, pentru a nu permite acumularea murdăriei și pentru a previne apariția punctelor negre.

CITEȘTE ȘI: CREME DE NOAPTE EFICIENTE PE CARE LE POȚI FACE ACASĂ

2. Aplică o mască pentru punctele negre. Cea mai bună opțiune este masca cu argilă. Se face un amestec din 2 linguri de argilă, suc de lămâie și apă. Se aplică uniform pe toată fața și se lasă să acționeze 15 minute, până ce se usucă. Se spală fața cu apă rece.

3. Schimbă fața de pernă cât mai des. S-ar putea să te surprindă, dar de pe fața de pernă poți acumula cel mai mult praf. Cel mai bine este să acoperi perna cu un prosop curat, pe care să îl schimbi cel mult la două zile.

4. Folosește pastă de dinți. Este unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva punctelor negre. Se aplică pe zona afectată și se lasă 10 minute să acționeze, apoi se clătește fața cu apă rece. Acesta este un remediu foarte eficient și pentru coșuri.

5. Ceaiul verde. Tot ce trebuie să faci este să formezi o pastă din frunze de ceai verde și apă. Se masează zona afectată timp de 2-3 minute și apoi se clătește cu apă rece. Este foarte eficient și îndepărteaza murdăria și uleiurile de pe față.

Mai știți și alte remedii împotriva punctelor negre?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top