Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de pietrele la rinichi cu suc de lămâie. Iată ce trebuie să faci!

Stiri

Cum scapi de pietrele la rinichi cu suc de lămâie. Iată ce trebuie să faci!

Pietrele la rinichi reprezintă o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane. Iată cum poţi scăpa cu ajutorul unui simplu suc de lămâie!

Studiile arată că cel puţin o persoană din 10 va avea pietre la rinichi de-a lungul vieţii. Aceste pietre sunt de fapt mase minerale întărite, combinate cu alte substanţe şi depozitate în zona rinichilor şi de-a lungul tractului urinar. Printre simptomele principale pe care le dă această problemă de sănătate se numără durerile de stomac şi sângerările şi durerile la urinare.

CITEŞTE ŞI: CUM POŢI FOLOSI LILIACUL PENTRU A TRATA PIETRELE LA RINICHI

Dacă sunt depistate la timp, pietrele la rinichi pot fi eliminate cu ajutorul remediilor preparate în casă. Cu toate acestea, prezenţa la un control medical este obligatorie. În cazul în care problema a avansat, doar medicul specialist poate prescrie un tratament sau o intervenţie chirurgicală. Pentru cazurile minore remediul ideal este sucul de lămâie!

Acidul citric din sucul de lămâie previne formarea pietrelor la rinichi prin creşterea nivelului de aciditate din urină. Acidul formează un strat peste pietre prevenind depunerea altor substanţe şi implicit mărirea acestora. În cazurile incipiente acesta poate ajuta şi la dizolvarea pietrelor. Lămâia este considerată a fi cea mai bogată sursă de acid citric, în comparaţie cu alte fructe citrice. Încă de la priemele simptome este indicat să foloseşti următoarea reţetă!

Bea un amestec din 3 linguri de suc de lămâie şi trei linguri de ulei de măsline organic. Apoi bea un litru de apă plată amestecată cu sucul de la o jumătate de lămâie şi o lingură de oţet de mere. Urmează acest tratament de 2-3 ori pe zi şi nu uita să mergi la medic pentru a te asigura că situaţia nu este gravă. Hidratarea are un rol extrem de important, aşa că nu înlocui apa plată cu sucuri sau ceaiuri. Bea cât mai multă apă şi mergi la toaletă ori de câte ori simţi nevoia, fără reţineri. În caz contrar, poţi înrăutăţi situaţia!

ATENŢIE! Acesta este un remediu adjuvant, iar utilizarea sa nu înlocuieşte vizita la medicul specialist!

Sursa foto: healthandlovepage.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top