Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Bea o jumătate de pahar din acest lucru și scapă pentru totdeauna de pietre la rinichi

Foarte multe persoane se confruntă cu pietre la rinichi, încă de la o vârstă fragedă. Atunci când nu sunt tratate, aceste pietre se pot mări și pot cauza adevărate probleme de sănătate. De multe ori, se ajunge și la intervenții chirurgicale pentru a le elimina.

Unele statistici făcute de experți spun că doar în Statele Unite ale Americii suferă aproximativ 26 de milioane de persoane de boli de rinichi. 1 din 3 americani riscă să facă o boală de rinichi în timpul vieții, iar acest lucru este alarmant.

Experții medicali avertizează oamenii din SUA că boala renală poate fi mai periculoasă decât cancerul de prostată sau de sân.

Pietrele la rinichi sunt mici depozite care pot duce la probleme severe. Se formează din săruri și minerale. Lipsa de minerale din organism, consumul unor cantități mari de carne și lipsa legumelor din alimentație duce la formarea acestor pietre. De asemenea, și hidratarea insuficientă conduce la formarea pietrelor. Când urina este plină de substanțe precum acid uric, calciu și oxalat, încep să se formeze pietrele.

Un studiu recent a descoperit că tratamentul pentru pietrele de la rinichi este chiar în bucătăria noastră și nu este deloc unul scump. Potrivit cercetătorilor, citratul de potasiu este excelent pentru a dizolva pietrele și pentru a scăpa de dureri. Iar cum lămâile conțin acest citrat, medicii recomandă această terapie, numită și terapia cu limonadă.

Cum se consumă lămâia

Acidul citric poate inhiba formarea de pietre și poate descompune pietrele mici care se formează. De asemenea, dacă existp mai mult acid citric în urină, acest lucru poate împiedica formarea unor pietre mai mari.

Tot ce trebuie să faci în fiecare zi este să consumi o jumătate de pahar de suc de lămâie sau un litru de limonadă făcută în casă. La 50 de mililitri de zeamă de lămâie se adaugă 170 de ml de apă și se consumă acest preparat de două ori pe zi, dimineața și seara. Doza zilnică ar trebui să ajungă la 115 ml de zeamă de lămâie zilnic.

Citește și: Semne că ai o carență de vitamina D3 în organism! Multe persoane le ignoră

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top