Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de ORICE BOALĂ cu ALIMENTELE ALCALINE

Stiri

Cum scapi de ORICE BOALĂ cu ALIMENTELE ALCALINE

Consumul de produse nesănătoase, tip fast food, sau alimente care conțin coloranți și conservanți periculoși pentru organism, duce la dezechilibrarea PH-ului pielii și acest lucru înseamnă crearea mediului favorabil pentru ca virușii și bacteriile să formeze infecții și boli în corpul nostru.

Alimentele alcaline sunt recomandate tocmai pentru echilibrarea PH-ului deoarece există un consum prea mic de astfel de alimente, majoritatea produselor pe care le consumăm fiind acide. Pentru a alege corect alimentele alcaline trebuie să vă asigurați, în primul rând, că acestea nu au fost tratate chimic (pesticide, hormoni de creștere).

Produsele care sunt cele mai alcaline sunt fructele și legumele. Este obligatoriu, de asemenea, pentru reducerea acidității din organism, să consumăm mai puține preparate din carne (cantitatea normal de proteine pentru o zi este de 40-50 de grame). Alimentele bogate în proteine, precum cărnurile, contribuie la o stare acidă în corp.

Pentru un PH alcalin, combină alimentele acide cu cele alcaline, deoarece corpul are nevoie și de produsele acide. Un PH acid contribuie la formarea unor boli grave precum cancerul (tumorile canceroase) sau diabetul.

Pentru echilibrarea PH-ului dumneavoastră, consumați în fiecare zi apă cu oțet, câte două pahare. Amestecați 2 linguri de oțet la 250 ml. Puteți înlocui oțetul cu sucul de lămâie sau jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu. Un sfat important pentru persoanele cu hipertensiune arterială: nu beți limonadă fără recomandarea medicului.

Alte alimente care ajută la prevenirea bolilor sunt cele bogate în potasiu ca mierea de albine, bananele sau lămâile. O dietă bogată în alimente alcaline nu doar că vă ajută să păstrați un echilibru al kilogramelor dar vă va servi și la întărirea sistemului imunitar împotriva virusurilor sau alergiilor sezoniere și vă face să reduceți oboseala și extenuarea timpurie, conferindu-vă energie și rezistență de muncă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top