Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de cosuri cu peroxid de hidrogen, in 6 pasi simpli

Stiri

Cum scapi de cosuri cu peroxid de hidrogen, in 6 pasi simpli

Iata cum poti scapa de cosuri cu peroxid de hidrogen, in doar 6 pasi simpli!

Multe femei se confrunta cu problema cosurilor chiar si la maturitate. Acestea apar mai ales in perioada verii, cand temperaturile sunt ridicate si tenul sufera anumite transformari. Acumularea de praf, bacterii si transpiratie favorizeaza aparitia cosurilor si incarca tenul. Din fericire, peroxidul de hidrogen se numara printre cele mai eficiente solutii, care actioneaza rapid si eficient. Iata ce trebuie sa faci ca sa scapi de cosuri!

CITESTE SI: COAJA DE BANANA TE AJUTA SA SCAPI DE COSURI

1. Curata tenul in profunzime. Asigura-te ca pielea ta este curata si uleiurile in exces sunt indepartate. Foloseste o spuma delicata sau apa micelara pentru a indeparta eficient toate impuritatile.

2. Tamponeaza tenul cu un prosop curat. Foloseste un prosop care absoarbe bine pentru a usca fata si apoi asteapta 5 minute inainte de a aplica urmatorul produs. Pielea complet uscata va fi capabila sa absoarba mai bine peroxidul de hidrogen.

3. Imbiba o discheta demachianta in peroxid de hidrogen. Sterge fata cu miscari delicate, insistand asupra zonelor cu probleme. Daca aplici peroxid de hidrogen pe tot tenul previi aparitia cosurilor si a punctelor negre, asa ca ca nu te feri sa folosesti aceasta substanta si pe pielea sanatoasa.

4. Asteapta 5-10 minute pentru ca peroxidul sa actioneze. Nu iti atinge fata si nu te clati inca.

5. Spala-te cu apa curata, dar fara spuma de curatare. Ai grija sa indepartezi orice urma de peroxid de pe fata, caci acesta poate provoca mai multe daune daca are contact cu pielea un timp indelungat.

6. Usuca-ti tenul cu un prosop. Dupa acest pas aplica o crema hidratanta pe baza de apa. Fereste-te de produsele formulate pe baza de ulei, caci acestea incarca tenul.

Sursa foto: monaskincarecom.ipage.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top