Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-ți adaptezi machiajul la temperaturile ridicate

Machiaj

Cum să-ți adaptezi machiajul la temperaturile ridicate

Pentru unele femei machiajul este atât de important încât nu renunță la el nici măcar în zilele toride de vară. Pentru aceste doamne și domnișoare am adunat câteva sfaturi utile despre modul în care se poate adapta rutina zilnică de make-up la temperaturile ridicate din lunile de vară.

CITEȘTE ȘI: CREZI CĂ ȘTII TOTUL DESPRE MACHIAJUL PERMANENT?

Cel mai important pas este să îți schimbi produsele de machiaj. Optează pentru texturi mai ușoare și produse special create pentru necesitățile tenului tău pe timp de vară. Ține cont și de faptul că ai nevoie de un factor de protecție mai mare pentru a te proteja de razele soarelui și de acțiunea radicalilor liberi. Tenul tău își va schimba culoarea, așa că ai nevoie de nuanțe de fond de ten mai închise, care să te avantajeze și să se potrivească perfect cu nuanța pielii.

Primerul se numără printre cele mai importante produse de machiaj pe care trebuie să le utilizezi pe timp de vară. El ajută la fixarea fondului de ten și a fardurilor. Machiajul nu se va mai scurge pe față și căldura nu va mai fi o problemă atât de mare. Aplică-l cu 5 minute înainte de a folosi fondul de ten pentru ca el să pătrundă în piele și să creeze un strat la care machiajul va adera bine.

Blush-ul sub formă de cremă se numără printre produsele cele mai indicate vara. Pudra poate încărca tenul prea mult și poate deveni greoaie. În combinașie cu transpirația aceasta va căpăta un aspect foarte neplăcut și va da naștere coșurilor și inflamațiilor pielii.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top