Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum să te rogi corect pentru a scăpa de boli

De ce pentru unii rugăciunea funcționează și pentru alții nu? Ți-a spus cineva vreodată cum să te rogi corect pentru a scăpa de boli și de alte necazuri? Iată câteva greșeli pe care oamenii le fac frecvent:

1. În timpul rugăciunii, mintea nu trebuie să zboare în altă parte. În momentul în care spui mecanic o rugăciune fără a simți fiecare cuvânt și fără a te gândi de ce te rogi, iar mintea ta este în continuare la probleme, rugăciunea nu va funcționa. Principalul aspect atunci când te rogi este să te detașezi de probleme și să o faci cu sinceritate.

CITEȘTE ȘI: 2 TRATAMENTE NATURISTE PENTRU BOLI DE LA ARSENIE BOCA

2. Nu face contrariul după ce te-ai rugat. Dacă i-ai promis lui Dumnezeu că vei încerca să faci fapte bune pentru a compensa păcatele pe care le ai în ghiozdan, ce atârnă ca niște pietre, nu te apuca să înjuri imediat ce te-ai rugat sau să clevetești împotriva cuiva.

3. Cere sănătate și dragoste, nu bani și alte plăceri trecătoare. Banii se fac dacă ești sănătos nu dacă ți-i dă Dumnezeu. El îți oferă toate condițiile să ai câți mai mulți bani posibili, susțin teologii, iar tu trebuie să te bucuri de aceste daruri nemateriale.

4. Te rogi temându-te de moarte? Atunci rugăciunea ta va fi slabă, la fel ca și fricile pe care le ai. O rugăciune puternică este aceea în care arăți că ești conștient și de momentul în care despărțirea de lumea din jur îți bate la ușă, de smerenia cu care accepți acest destin și dorința sinceră, dar nedisperată, de a rămâne în viață pentru a schimba lucrurile în bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top